serhatcım arabanı boşaltmadan önce seninlede hiçbir zevk almıyodum. ama teskoyu filan söktün aracın temize çıkınca bende zevk almaya başlamıştım. ahmet abinin cuprasıyla denediğimiz geceden sonra arabam da sıkıntım vardı. sibap ayarı debriyaj mekanızması filltre pisliği avans vuruyo v.s vs ... en sonda seninle denerken gaz kesip durdu sağlıklı değildim hemde hiç. şimdi ise grup em hazır sadece montaj beklio. sibap ayarlarım gıcır s c koymadan en son seninle keske gene deneseydikfarkı anlardın. ama denediğim cupralardan sonra gercektende en keyf aldığım arac bs fn2 dir. ve gercekten kprolu ep3 ler dahil kesinlikle üzücek bir aractır. senin cupralarla denemeni bekliyor ve merak ediyorum.
alican - yasin bu akşam görürmüyüz aracısc sonrası ılk denemesını yaptıralım vb ıle
aradakı farkı gorsun
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yasin tekrar hayırlı olsun krdşm.dogru bi seçim yaptın.narkozu aldın durmassın artık.ben de öle diyordum sc yaptık dedim bu ne 2 ay sonra gitmiyor gibi geldi kesmiyor.sonu turbo yaz bi kenara.frenlerin oem se acil ön arkayı stopteck disk ve balatalarını al tak baya fark edicek+aftercooleri mutlaka yap önümüz de yaz.zaferce after vardı.ben sc yaptıgımda dc headers+skunk2 70mm cat back+replika guruppem+sc+ayarı Tolga-R yapmıştı 303 hp çıkmıştı paşada.sende ++jdm cam+egzosun 76 lık+buddy clup headers var bakalım dynoda ne fark çıkacak.madem niyetin vardı benim sattıgım 70mm skunk2 cat back+ssr headers+replika guruppemide alsaydın al tak şekli olurdu.kanka ayarlarımız bitsin bi greddy kitli TypeR VE sc yi bi deneyelim.
Butun herkeze ıyı dıleklerı ıcın tesekkur edıyorum. Ertan frenlerle de oynamak farz oldu. Yapıcaz ılrleyen zamanlarda bısıler,
aşırı besleme güzeldir. ama sc a güzel bi headers şart..hayırlı olsun
Dr.ECU
perşembe yarın olur bişiler =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)