ofseti german sanan araçlardan bıkmıştıkkazasız belasız
cok guzel masallah bıraz daha bas sunu ya tam olsun
Killah
Akşama görür heralde. Teşekkürler.
mladi
Amin Cümlemize İnş.
Sierra Rs
Evet,bende bu fotoyu çok seviyorum.teşekkürler
ahmetbaha-drs
Çok teşekkürler,aynaları karbon yaptım,ilerde gümüş düşünebilirm.Tavsiyelere Açığım
se®k@n
Saol Cümlemize İnş.
ihsans
Çok teşekkürler amacım farklılıktı sanırım başardım![]()
BMP
Cok gusel olmus masallah,egsoz icin azicik tamponu kestirirsen tam oturucak kotu duruo bole
Mapped by DR.ECU
jantları model olarak beğenmesem de duruşunu çok beğendim. maşallah![]()
jantlar apayrı bi hava katmış gerçekten maşallah kazasız belasız....
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yine izmir yine izmirmasallah arac cok hos duruyor ama bence birde far karartma yapsan tadindan yenmez...bu farlarin opsiyonel olarak cikan kiymetli farlardan oldugunu biliyorum ama daha koyu renk daha hos olacaktir bence
![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
arkalar düştükçe kamberi veriyor zaten önlerede biraz kamber jantları tam gösterirbiraz daha basarsan daha iyi ama karter buna ne kadar müsade eder gayet iyi biliyorum
güzel olmuş kazasız belasız
![]()
ben 205-40-16 lastik le 16x7 jantı takamamıştım ebatlar ne?yay olarak ne var?
emirhan sph
Egzosu değiştiricem zaten onun için uğraşmaya gerek yoksaol..
''ismail sarpkaya''
''bora1311''
''DogukanB''
''307xsi''
''FaBeRgE''
''JOCCO''
''325İX''
''AskinSrc''
''Melih-Ö''
''tunch''
Yorumlarınız için çok teşekkürler,basma konusuna gelince evet biraz daha basılıcak şu bahsettiğim sürtmme problemini çözünce o zmn daha iyi olucak tabikide
(tabi Bünyamin abimiz bunu karşı ama zorla yapıcaz bişeyler)
''R.I.P''
Saol,Kısa amort.orj yayı var. karter korumam var ama ne kadar koruyo allah bilir![]()
205 değilde 195 dene arkalarda hiç bir sorun yaşamıyorm ben tabi biraz elledim ben o plastikler,rahatım şimdi..
BMP
Farklı ve güzel olmuş maşallah , biraz daha basılabilirse çok çok daha güzel olur.
Daha önce başka bir konuda jant göbeğinin doldurulup 4bijona çevrildiği yazılmıştı , bu şekilde güvenli mi orjinal jant gibi oluyor mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)