ne dişi one lastiklere bakan çocuğa bak helal olsun slik lastikle dolaşıyo dio bilmiyoki lastikte diş kalmadı ahahahahah![]()
ne dişi one lastiklere bakan çocuğa bak helal olsun slik lastikle dolaşıyo dio bilmiyoki lastikte diş kalmadı ahahahahah![]()
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
heheheh anılı yaw imza hoştu valla gaayet şık oldu be yaw. 645 ciiçi gitti onunda valla
heheheh heheheh olm şaka maka bu 645 lerde bişi var öle kopmuyo her haltı kapatıyon dipgaz yinede kopmuyo annamadım ben bişi valla ...
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bencede Abartmaya gerek yok![]()
buğracım siz getirin bana biz yaparız bişiler kayma bnm alanım ahahahahahaahahahahaha sen bi sıgara bırak çay içmeye gitbiraz terli inerim arabadan korkmayın hahahahaha
güven abartmıyoruz abi mrk etme gayet sınırlar içindeyiz
![]()
+186Tholl_ga Nickli Üyeden Alıntı
Canlı şahit![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Zaten bu araba doğuştan canavar o yüzden abartma dedim Anılım Daha da yüklüsü herhalde ultra Canavar olur![]()
ewt öle abi vallahi hiç araba ayırt etmem abi alayıyka yanlarım ahahahhahah arkadan itiş buldun bin önden çekiş buldun kaç ahahahahahaah![]()
Yolda Type R görünce ne yapıyon peki AnılımNede olsa önden çekişili bir araç Type R
![]()
benim suçum yok abi doktor yanlış çıkarmış böle olduk bizde napalım işte sıfır lastik fln hayır etmiyo bu seferde viraj yapmaya başladım lastikler sıfır die daha beter oldu hahahahaha![]()
onlarda dayanmaz 1 haftaya biter şükret zemin bu sıralar ıslak be Anılım![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi yok ztn bu lastikler tutunmuyo hoşuma gitmedi ıslak zeminde fln bırak kuruda tutmuyo bnm bitik pilotlarım daha iyi tutuyodu ısınınca ama sakin dolaşıyorum ztn artık
sen ve sakin dolaşmak bana nedense pek inandırıcı gelmedi ama hadi bakalım![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
yok artık sakinim ya eskisi gibi deilim buğracım bu arabada sıfır lastik bitmiş lastikte farketmiyo onu anladım ben artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)