Vay Kank Araba Efsane Olmuş Jantlar Felan Cuk Diye Oturmuş Özellikle Arka Tarafdaki Spoiler Felan Çok İyi Gitmiş Sol Tarafada Ekzoz Lazım Sanki Bi Gözü Körmüş Gibi Bi Görüntüsü Var Yada Bana Öyle Geldi.![]()
Teşekkürler, aynen kardeşim K20 şart oldu
Eyw. Teşekkürler
TeşekkürlerEgzozum vardı fakat cezayı yiyince söktüm, şuan orj. son susturucu + 51mm. düz boru var dolayısıyla çıtırdan bi zırıltısı var şuan. Mugen RR'ın 2 tane arka seçeneği vardı çift çıkışlısı ve tek çıkışlısı. Çift biraz abartı olur diye düşünüp bunu aldık
Teşekkürler. Bu yeni civiclerin fab.'dan bile tamponlarla kaporta uyumsuz oluyor, spoylerin yanı için Mugen-RR logoları arıyoruz, buldugum zaman hemen alıcam
Teşekkürler
Hayır 7x17 ET45
Eyw. abi sağolasınŞimdilik zaten yok ama inş. gelecekte olur
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Bu aracın hakkı aslında 18-19 jant ama araç zaten güçlü bir araç değil o ebatlarda ağır jantlarla arabayı yormamak için böyle yaptık
Saolasın yavrum![]()
Eyw. kanka. Elimizden geldiğince yaotıkbişeyler
.
Fiyatta anlaşırsak ben alırım kanks
Eyw. teşekkürler
Bayağı uğraştık ama değdi sanırım, teşekkürler sağolun
Teşekkürler
Haklısın artık K20 en büyük eksiğim
TeşekkürlerBirazcık küçük duruyorlar haklısınız
Teşekkürler
Eyw. sağolasın abi teşekkürler
Teşekkürler![]()
Eyw. teşekkürler
4'lü biraz abartı olabilir ama egzoz denetimleri rahatlarsa HKS alabilirim![]()
Teşekkürler
Ön cam filmi duruyor, haklısın bende film hastalığı var biraz zindan olucak illa
Eyw. Gökhan sağolasın
K20 de olursa zaten torunlarıma falan bırakırım heralde arabayı
Sağolasın kankam
Teşekkürler
Aynen K20 de olsa
Teşekkürler
Haklısınız yapacak birşey yok maalesef, arka önden fazla düşüyor
Kanka şimdi turbo için 15 harcıcam ama stock typer'la bile yürüyemicem, K20 için 20 harcarsam daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Teşekkürler sağolun
Biraz içte duruyorlar sanırım
Eyw. sağolasın çok uğraştık ama değdi sanırım
Hem şimdiki R16 için hemde gelecekteki K20 için 17 rpf1 aldım![]()
Teşekkürler sağolun
Spacer düşünüyorum, jantlar biraz içte kaldı
Teşekkürler, evet güzel olacaktır
Teşekkürler, haklısınız spacer lazım
Saolaasın SarocumParçalar için ve saatlerce süren tel. konuşmalarımız için ayrıca teşekkür ederim
Saol kanka, elimizden geldiğince yaptık bişeyler![]()
maşallah güzel olmuş.kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah çok güzel olmuş araç elinize sağlık.enkeiler zaten hangi araca takılsa o aracın kötü gözükmesine imkan yok.cam difizörleri çok yakışıyor.daha kaslı duruyor araç önden.sadece ön tampon pek sarmadı beni.seat CUPRA tamponunu andırdı ilk baktığımda.orjinal tampona lip taksna belki daha güzel dururdu sanki.tabiki zevk sizin.bu halide çok güzel.jantın rengi GUN metal olsaymiş diyecem ama ozamna daha küçük durur.18 yada 20" enkei alıp takmak lazım bu yakışıklıya.tekrar kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)