jantlar hariç araç çok güzel
Printable View
jantlar hariç araç çok güzel
çok şık kazasız belasız özellikle rengi mükemmel ...
davlumbaz parlatıcı için sarodan tüyo al mert saronunkiler fena oluyo bi ilacı var meg in :D
maşallah ataya bu arada :)
he biliyorum beraberdik konuştuğunuzda :D
Maşallah kafadan olay bitmiş :)
Her parcasiyla super olmuş. Çok beğendim arkadasım. Kazasız belasız kullan Maşallah
maaşallah 6. sayfadaki fotolara bayıldım allah kaza bela göstermesin.
Maşallah kazasız belasız,çok hoş:)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim baya uğraştırdı ama değdiğini düşünüyorum :)
Teşekkür ederim, 6. sayfadakı halınden suanda tek farkı egzoz sıstemı apexi n1 ıle degıstı:)
Teşekkür ederim :)
egsoz sesini ne zaman duyarız
Söktün mü silencırı sonunda bilader :D maşallah makina güzel , bunda vsa var mıydı?
aynen sağolun varolun hepiniz hemen koştunuz yardım ettınız valla ne dıyım Allah Razı Olsun :). Ben heycandan vidayı ters cevırıyormusum :D benım pesımden gelen herkes ters cevırdı en son kırmızı vtec ci abimiz geldi olaya et attı ters cevırıyonuz dedı ve ben yerın dıbıne gırdım :D sağolsun soktuk hemen :D. Adını bende tam hatırlayamadım kusura bakma valla :o.
Birinin kargaburunu bende kalmıs onu ılk bulusmada sorucam bakalım kımın acaba boyle bı huzursuz oldum :(
Eyw. bro sağolasın :)
Çok şık keyifli sürüşler :)
Nacizane tavsiyem ön plaka kenarlarını silmen yönünde olur.Tabandaki plastik siyah olunca;kenarlar da siyah olunca boğulmuş gibi sanki.Bence bir dene.Olmadı beğenmezsen kenarları yine siyah yaparsın.Benim kareler öyle;aldığım gibi silmiştim kenarlarını..
Gerçi şu anda Ant.ta polis olayları nasıl bilmiyorum ama dikkat çektiğin doğrudur.Dediğin gibi plaka o yönden kurtarıyor;ama dene derim yine de..:D
araba müthiş sanki K.Atatürk yazısı farın üstünde kötü durmuş :)
maşalah.sesi kulak tırmalıo :D
maşallah kazasız belasız ......
jantlar satılıkmı kardes :D
jantlar arabaya kucuk kalmıs bence 18 falan deneyin... onun dısında hersey cok guzel ;)
Maşallah çok iyi :)
Maşallah ama jantlar büyütülürse daha hoş durur
Maşallah çok şık.