bunlarda bıraz daha bellı 2.fotoda
süründür yerlerde kalsın önü :)
Printable View
bunlarda bıraz daha bellı 2.fotoda
süründür yerlerde kalsın önü :)
Teşekkur ederim abi, aslında canlı olarak çok daha fazla farkedılıyo yanı kafadan 8cm dusuk daha ne olsun :)
Valla bi manyaklık yapıp öndeki yaylarıda coil-ex'lerle değiştirebilirim aslında ama suanda bile tam tur yapınca hele ki cukurlarda vs. davlumbaza çok surutyor
Hey yavrum hey maşallah çok güzel olmuş kardeşim.
ufaktan carbona başla derım
mesela kaput ve çamurluklar veya bagaj
Eyw. teşekkür ederim :)
Amortisörden aslında 5cm basıcaktık ama amortisör ızın vermedı, lastıge carpıcaktı yanı basabılecegımız max. mıktar 3cm'di.
Şuanda yol tutusu cok ıdeal ozellıkle kafadan kayma egılımı cok azaldı. Coilover alana kadar bu sekılde devam etmeyi düşünüyorum :)
Tam olarak ne yaptı işlem olarak onu açıklarmısn bu son işlemde?yay stock muydu?fiyatı fln bende yaptıracağımda ,fiyatı pm de atabılırsın.coıl alıp kamber mı verecen ?spor amortısor kesmezmı senı?
Orjınal amortısor tablasından bastık, bende Eicbach 5cm spor yay vardı zaten.
Yaptıgımız ıslemın detayları bu konuda mevcut:
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=67288
Coilover kit'lerde sertlik yumusaklık, yukseklık ve kamber ayarı mevcut.
Spor amortısor alırsam koni alırım fakat koninin benım aracıma gore olan amortısorlerınde yukseklık ayarı yok maalesef dolayısıyla coilover dusunuyorum hem az kamberde verırsek guzel olur :)
Maşallah Mert tam tadında :)
Mecbur kamber verecen desene :) güzel olur ama harbiden yol tutuş nokta olur.
Maşallah cok güzel olmuş.
Maşallah güle güle kullan.
Polislere dikkat baride bir daha aracın bağlanmasın.Emeğe yazık
maşallah çok fena bakıyor
mert harika olmuş kardeşim allah kaza bela göstermesn maşallah :)
merdo logo yamuk duruyor sanki sola doğru hafif:beuj:
belki zemin yamuktur mert panjur bronz olsa nasıl olur
Son resimde acayip basılmış kafa fenalarda maşallah takrardan Mert ve Turgay ..Bende fk 60-40 sipariş verecem büyük ihtimallee stock amortisörlere baklaım nasıl olacak coilleri alana kadar.
maşallah kazasız belasız.1 hafta önce migros karşısında görmüştüm.çok güzel duruyordu;)
Teşekkür ederim.
Saol Melih teşekkür ederim. :)
Yok yauw birazcık foto yamuk sadece :D
senin gibi :D:D
Bi kaç gundur benımde aynı sey aklımdan gecıyor aslında. Yurtdısında panjuru araba rengınde yapar RR'lar var cokda guzel duruyor :)
Eyw. teşekkür ederim kardeşim :)
Logo duzgun foto yamuk :)
Teşekkür ederim, gecen hafta spoyler sokuktu sımdı yenıden taktık :)
jant+plaka çok hoş durmuş maşallah. :)
maşallah fena duruyor allah kaza bela vermesin farları ve stopları sakın değiştimeki makyajlı kasa olduğu belli olsun.. :)
Zevk meseli ama jantlar biraz daha büyük olsa çok tatlı olurmus :) ama maşallahı var aracın kazasız belasız..
Maaşallah geçende burhanetin Onat'ta gördüm aracı ama dikkat çekmeyelim diye selam vermedim:D
Portakal çiçeğindeki polis denetimleri aklıma geldi, selam verip ikimizinde başına bela almayalım dedim:D
Honda gördüler mi affetmezler:D