Güncel Fotoğraflar
![]()
gercekten hos olmus su cam ustu ruzgarlıklara bı gozum alısmadı body super olmus spacer takabılırsın aslında onler 1 arkalar 2 cm daha tok gorunur
Abicim allah gönlüne göre versin çok tatlı olmuş Sadece bu kasanın cam rüzgarlığına alışamıyorum bi türlübi garip gelio
Ama araç çok şık yusuf abininde dediği gibi şimdilik spacer takıp lastikleri dışarı çıkarsan çok daha güzel durur coil alana kadar
Allah kaza bela göstermesin abicim tam tadında
![]()
Eyw. kardeşim güzel yorumun için çok teşekkür ederim
Coil alana kadar spacer takılabilir haklısın fakat bi problem daha varTr de benım aracıma göre hiç spacer gormedım, ebayde var ama ordan alısverıs yapmayıda ben bılmıyorum
![]()
Cam vizörleri en başta banada değişik gelmişti ama sonradan acayip hoşuma gitmeye başladı![]()
Kocaman maşallah kardeşim
Dr.Ecu AntaLya
kim rr söyle merti kim rrmert maşallah çok iyi duruyor kafadan ve arkadan çok çok iyi
coille dahada güzelleşir
![]()
maşallah çok güzel allah nazarlardan korusun
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Maşallah Cok Tadında olmus cok guzel . bu arada Bısey solemek ıstıorum lutfen Yanlıs anlasılmasın. GAZİ MUSTAFA KEMAL HEPIMIZIN BEYNINDE KALBINDE YER ALMAKTA. Ama k.atatruk stıckerını cıkarsanız daha ıyı olur gıbı. Lutfen yanlıs anlasılmasın.
Maşallah araç görmeyeli epey yol katetmiş.Çok ta güzel yapmışsın herşeyiyle.Allah kaza bela vermez inşallah..
arabanın plakasıda ata plakayıda degiştir ozaman mert...
maş mert 10 numara oldu tam tadında tek eksigi biraz leylek olması onuda coil alınca çözeriz galiba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)