büyük geçmiş olsun polislerle çok başın belaya giriyor sanırım bunun sebebide egzos sesin
bu ses yüzünden takıyo sanırım bütün polisler araçlara komple orjinale dönmek yerine varex alsan istediğin zaman sesi açıp kapasan bilmiyorum çözüm olur mu ama sanki olur gibi
bende aracıma komple egzos yaptırmak istiyorum ama duyduğum kadarıyla herkes bağlatıyor aracını şimdi senin aracını da bağladıkları duydum moralim bozuldu walla...
bakalım oyle gorunuyor. egzoz u gectım spoylerı de gectım hadı bı kaç tane vıda tutuyor alt tarafı ama fılmlerıme yazık gunah o kadar para verdım
inat etmeyip sökseydin geçen sefer bişi olmazdı bence yüksek spoileer ve film olmadımı egsozda bağırmasın ayarla artık problem olmaz
Krdeşim geçmiş olsun ya şimdi okdum üzüldüm yazık emekelre paraya ama yaşadığın duygu pahabiçilmez..Burada sıkı yönetim varr napalım efendi spec ya da vanalı egzost şahin style.Aracı labılıyosan once al brde bak kontrol etmeden alma .neree almıslar ? muayene yı ozelde muayeneyı nerde yapacaını belırledın mı?
kanka maşallah aracına .. egzos işini varexle çöz dicektim de orj takmıssın zaten .. ben turbo iken cut out kullanıyordum acayip bir rahatlık .. her çevirmeden elini kolunu sallaya sallaya geçiyordum hemde önde kocaman intercooleri görmelerine rağmen .. eğer tekrar düşünürsen varexlen![]()
kazasız belasız maasallah
Aracı kafadan 3 cm daha bastık spoilerimizi taktık durmak yok gazlamaya devam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)