vayy be hey gidi seneler Adana caddelerinden çok iyi biliriz bu araçları paylaşım için sağol!
hepsi ii ve çok yakışıklı otomobiller ama ben clıoyu merak ettim..yürüyüşü,yolda duruşu ve neler vardı çok merak ettim...
Madem Adana ve nostalji dendi bende ekleyim 2 resim.Ama bunlar 2001dende eski.Yıl 96 araç 96 M3 Limousine.Yer Adana'nın küçük ilçesi Ceyhan resimdeki büyük abim zaten galiba bundan başkada resim yok bir onun aklına gelmiş o zamanlar resim çekmek.11 yıl öncesinden hatırladığım bir kaç anıyla specler şöyleydi sanırım.Kadranın bitip dashboardda 305 gördük demekki chip vardıEgzostun ucunda AC Schnitzer yazıyordu.Bir arada dayımdan egzantrik vs lafı duymuştum ama tabi sıpaydık o zamanlar.Ama o gün bugündür M3 hastasıyımdır
Geçmiş çok güzel günler...
![]()
clioda remus son susturucu koniler kapak vardı 220 ye yakın bir hızda kesiciye giriyordu.Hüseyin arkadaşımızın arabası o yıılllarda imkanlar kısıtlıydı
halil o makinanın contour jantlarla daha şıktı ve komple egzos supersprint dtm supercips scnitzer egzantirik vardı. ben arkasından doğanla giderken ara gazında arabamın kapı kartonlarının titremesi hala kulaklarımda.Güzel araçtı
nostalji çok güzel ölümsüz makinalar sanki bugün üretilmiş araçlar gibi, ozaman ne çılgındık simdi makinalardha güçlendi ama biz durulduk
eski gunlerden bir resimde benden
![]()
Önden resmin koy önden kaput uzatma fln ahahahaha![]()
Ozamanlar modaydı kaput uzatma + amblem iptali, simdi amele oldu![]()
Ben anlamam moda fln varmı var kaput uzatma arka ek tampon şeffaf stop 1 angel eksik![]()
ozaman daha angel diye bişi icat olmamıştı
Olsa takardın zaten kesin nede olsa o zaman TNT vardı değilmi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)