Umut ; Fiteng Jantını al bas.. Fantezi Yapmaya gerek yok..
bir kaç değişiklik yaptım bugun çeker koyarım fotolarını
ASU Nickli Üyeden Alıntı Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ? ASU SERİES UMUT ZİYAN
yeni karbon panjur ve kaput armasıyla
Gördükçe kahkalara boğulasım geliyor Yanlış anlama komik olmuş falan anlamında söylemiyorum. İnanılmaz harika duruyor yaa
bir içim su
tşklerr....
mitsubishi_boy Nickli Üyeden Alıntı Gördükçe kahkalara boğulasım geliyor Yanlış anlama komik olmuş falan anlamında söylemiyorum. İnanılmaz harika duruyor yaa beğenipte kahkaha atanı ilk defa görüyorum tşk ede3rim
BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Umut ; Fiteng Jantını al bas.. Fantezi Yapmaya gerek yok.. abi buldum 1 tane advan sanırım o olur o olmazsa vtec jantı
allah kaza bela vermsin 10 numara ama sunruftaki bayrağı sökersen daha iyi olur bence
bu hafta sökülüyor oda sis farı işlerini çözim
güle güle kullan kardeş.kazasız belasız. güzel oluyor git gide
saoalsın abicim
mükemmel araç
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı abi buldum 1 tane advan sanırım o olur o olmazsa vtec jantı macera arama işte tak o RPF1 leri
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF 38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI 38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI 38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı macera arama işte tak o RPF1 leri Junıor'a katılıorum
versinler 1 kaata hemen alim dedim ses çıkmadı
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı beğenipte kahkaha atanı ilk defa görüyorum tşk ede3rim gerçekten harika, sakın yanlış anlama, komik falan değil kesinlikle. kahkahaya boğulmak abartı oldu ama yüzüm istemdışı gülücük saçıyor falan
çok başarılı dostum maşallah
KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..
hacı yanlış anlamada ben senin aracın rengini çözemedim ya fotolarla çok oynuyorsun renkler iyicene birbirine giriyor, arabanın hatları gözükmüyor.. ve rpf1 diyorum..
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları