hacı sc noldu ??
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Maaşallah gerçekten boncuk gibi görünüyor farklı ve çok güzel. Takılan parçaları falanda inceledim. Güzel bi ayardan sonra falan beklentiniz kaç hp ?
şu arabaya artık bı jant al cıdden ben delırdımkardesım
![]()
www.honda-tech.com
itr yağ su pompası
acl race yataklar
oem sübab
buddyclub conta 3 yapraklı
supertech yay şapka
eksantrik skunk2 stage2
arp saplamalar
arp kol saplamaları
komple 60 lık boru
hytech headers
oem typer son susturucu
skunk2 emme
simota filtre bigtube
neptune beyin
stage3 baskı balata
msd ateşleme
bi masallah da benden cok guzel olmus..makinası güzel oldu dışıda aynı guzel kalıtelı olmus gule gule bin kardesim..
egzantrik buddyclub yapmıssın iyi araştırdınmı yurt dışında falan yapan eden veya trde yapan varmı memnunlarmı?
eksoz 4.2.2 60 51 mi oldu şimdi?sen yinede bi flans yaptır type r sona bide 60lık son al ikisinide dene günluk type r basıcaksan falan 2 civata söküp 60lık takarsın.zaten araban hafif alt devirlerin iyi olur senin 51 takıp geri tepme olayı olucak sana daha cok ust lazım olur ben hala arastırıyorum eksoz işini haber veririm sana bizim setuplara ne oluyo diye.sen ogrendın buysa bende buna gore bişi yaparım artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)