masallah![]()
Maşallah temiz, bakımlı, basık bir UNOKazasız belasız kullan
Spor yay ve amortisör konusunda yardımcı olabilirim... Elimde UNO cup larda kullanılan yay ve amortisörler var. Düşünürsen Özelden ulaşabilirsin
![]()
Şu anlık biraz durması lazım,şu işleri hallettikten sonra olabilir teşekkürlerÖnlere düşünüyorum spor amartisör ve yay ne kadar olsada yaylar kesik ve amartisörde işlem olduğu için vuruyo amartisörler.
AP Type-R
Unolar çok fazla basılmaya el verişli araçlar değil malesefBu kadar basabiliyorum nedenini sorarsanız öne bir kişi daha bindi anda şarj dinamosu sağ altta sağa 15 20 derecelik bir açıda sürtmeye başlıyor sarj dinamosu
Jant olayı sürpriz gibi birşey şu anlık spoon düşünüyoruz ama fikir değişebilir
![]()
AP Type-R
Evet sislerimi tekrardan alıp taktım sarı folyomuzu uyguladıkWooferımızı yeniledik teybimizi yeniledik 7250 sd teyp voice diye bi marka woofer galiba l5 e dönüş yapacağız. Çeki demirlerimiz kırmızı oldu.Malesef ön yayları orjinalleştirdik aracım sarj dinamosu kırdı düşüklükten dolayı.Sürte sürte bombe yapmış en sonunda kasnak ve sarj dinamosunu kırması sonucu yükselttim
arkada yaylar duruyo şu an
Daha devam edeceğiz bakalım aklımda güzel düşünceler var
![]()
AP Type-R
oo unoomaşallah ustam bizimde vardı zamanında çpanjur çok hoş olmuş özellikle
abi tempra kepi bul o kutuyu çıkart plastik borudan kendin filtre kiti yap biz öyle yapmıştık harika ses veriyo![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
maşallah kazasız belasız ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Anladım erdem aynen problem böyleydi işte.Halledebilirsem olayı geri düşürürüm inşallahDediklerini bir araştıracağım.
Merakla bekliyorum
Saol kardeşim.Zamanında cok aradım tipo kepini burda 80 90 lira istediler kutu içi takmıştık ss alamamıştık fazlada cıkarttık![]()
AP Type-R
Turuncu sinyal yaptım folyo il iyide durdu bence punto kapagı alacağız birde inşallah14 teneke bulursam takıp tekrar esi yaylarımı takmayı düşünüyorum..Negatif kambere gel :P
AP Type-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)