Videoya gerek yok, araba oraya yarismak icin gitmedi ki :)
Printable View
Videoya gerek yok, araba oraya yarismak icin gitmedi ki :)
sen bilirsin abi :D
Evet, bugün precision sc6262sp turbomu da aldım, inşallah pazar teslim alacağım. Böylelikle arabanın yürümesini engelleyen bir durum kalmadı.
Gerisi cincik boncuk.
hayırlı olsun yeğen :D
Bundan sonraki hedefimiz ne olmalı acaba. Porscheden daha hızlı rakipler bulmak lazım :)
ps: Ulan beni de denemeci yaptınız beee, kendi halinde boş yolda sıkan bir adamdım ben beee :)
bundan sonra msupra mzsky la falan denersin :hehe:
Yok onlar bana 2-3 gömlek üstün gelir. Gt40 ve üstü için iman power yetmiyor :)
bu gurcell küçükkende cool yaşamayı seviyodu ya
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7922837_n.jpg
Precision sc6262sp turbo ve M3 gösterge panelim şu anda masamda duruyor. Yarın resimlerini atarım....
Ellerimle gittim aldım valla. EsnafEray , Savaş abi ve Cem kardeşime teşekkürler...
Göstergenizde arızamı vardı yoksa farklı bir M3 göstergesi tipidemi var ?
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan malzemeleri :)
Yoo gostergemde bir sorun yok ama cok akilli bir usta kardesimiz @9400 km/h ve 9000 devirlik bir gosterge kartonu yaratip bunu guzelce yapistirmis gosterge paneline. Kisaca mundar olmus, gosterge kartonu aldim, onu bile takamadim, bende gittim duzgununu aldim. Eski kartonu printerden basan akilli sayaci kalibre bile etmemis, 380 ile giderken 280, 9000 devir donerken de aslinda 8000 donuyoruz :) aslinda adam ne guzel yapmis, arabaya dokunmadan kafadan 100 km hizlandirmis arabayi degil mi :)
makina gayet başarılı yürüo millet....
Eray = bmw parca kaynagi. Herif bagajda turbo manifoldu, turbo salyangozu, eksantrik, ecu geziyor. Istese bugun e30 bayraminda tezgah bile acardi..