Kendim hallettim, ebay.co.uk'den aldım. :)
Sana da teşekkür ederim yine, yardımların için..
Printable View
Arabanin uzerinden inmedim 2 gundur. Coook ciddi afr problemim var. Ya benim tesisattan, yada tsi powermod'un zevzekliginden, araba bir psikopat gidiyor, bir sumsuk gidiyor. Neyse, genel olarak soyleyeyim, ciddi anlamda tutunma problemim var. 1-2-3 sariyor, 4un yarisinda ancak tutunuyor, 285 lastik ile :)
Difransiyel ust kulaginda bir sorunum var, kulagi toparlayip devam edecegim.
senin tesisatta sorun var bence gursel burdaki powermod olan sarı m3 de afr taş gibi ayarladıgın degere oturuyor
Maşallah yann yann,Kazasız belasız.
Bu arada turboyu 3582 alayim diyordum ama precision sc6262 mi alsam yahu?
maaşallah:D
Hayırlı olsun güzel araç maşallah :)
sanırım dün panora daki sizdiniz
m20 de bile 2876 86ar de 2500 lerde doluyordu :)
izmir mustafa holset hx55 bağlamıştı oda 4000 lere yakın full boost görüyordu arabada manifold beyin bile yoktu kara düzen :)
şuanda ne turbo var ki üstünde ?
Şu an döküm manifold var, turbo aşağıda. Gökhan usta ile top mount bir manifold yapacağız, uyarsa twin scroll olsun diyoruz.
Şöyle bir örnek olacak :
http://www.nexternal.com/vacmotors/i...mani%20-M2.jpg
http://www.nexternal.com/vacmotors/i...lled%20-S2.jpg
Made in Shashmaz, Aly Chengis CiTi35 Ar var hacı.
Porsche de bizim. Iki ruf bir araya geldik , uvey kardesleri bulusturduk.
gt35 le sc6262 arasında ne fark var?fiyat vs karsılastırmasında?
Bugün arabayı deneme fırsatımız oldu. Ben biraz tırstığımdan, bide sağı solu neyse çıksın istediğimden FısFıs abimiz kullandı arabayı, sağolsun arabaya yaptıklarımızın karşılığını aldığımızı görmek hoşumuza gitti. Ciddi arabalar ile yürüdük, aslında yürütmek gibi bir amacım yoktu, ismail abi ısrar etti kendisi kullandı :) Evc referans boost portu hortumu çıkarsa (genellikle atıyor adi) 10 psi basıyoruz, hortum atmazsa 15 psi basıyoruz continious olarak, sonuç son derece umut verici.
Araba hala TSI piggyback ile yürüyor, bugün yürürken üzerinde 520i bobinleri vardı, 5. silindirin bujisi farklı, diğer 5i farklı idi mesela.
Bugün 6 tane 321 m3 ateşleme bobini, orange racing radyatör hortumları, yeni blow off yayı gibi ödüller verdim yavrucuğuma bu başarısı karşılığında... :D
Sonuçta ciddi güçte bir araba yapıyoruz, son yaptığımız iyileştirmelerden sonra günübirlik olarak da binilebilecek bir durumda hala. Haftanın 2-3 günü ofise gidip geliyorum güle oynaya :D:D
Arabadaki iyileştirmelerimiz devam edecek, Ecu olarak Haltech'e döndük bakalım neler göreceğiz, ne güçlere çıkacağız bende merak ediyorum. Proje şu aşamada %10 seviyesinde...
Özgüüüüün abicim taşı bizi project cars başlığı altına, bizim de project'imiz var artık... :D:D
gürsel abi video yu koysan iyi olurdu :D