Maşallah,kazasız belasız.Video ve fotoları bekliyoruz![]()
TSI'ın ortakları 2004'de ayrılmış ,ortaklardan biri PowerMod olarak yoluna devam etmiş.Bizde PowerMod'un distribütörü olduk 6 ay kadar önce.
İncelemek isteyenler link'e bakabilir :
http://www.powermod.com.au/
Konu uyumasin. Birazdan resimlerle konuyu guncelleyecegim.
Arabadaki sorunlari bir bir duzeltiyoruz... Herseyden cift vardi, cift oil catch can, cift benzin rayi, 3tane intercooler su spreyi, 88 yerinden kaynakli emme manifoldu, dangalakca T lenmis borular, yeri kaynak ile kapatilan ve olmayan blow off, sag kulagi sol ayak serce parmagi ile kasimalar... Sonucta bilincli ellerde daha once duzelttigim bir cok arabam gibi bu guzeller guzeli de yeniden dogacak.
Birazdan akillinin birinin monte edip bozdugu 400 kmye 10000 devir gosteren gostergemin yerine komple gosterge paneli almaya gidiyorum.
Yeni emme manifoldunu taktik( thx esnaf eray) , yeni manifoldu takarken eskisi gibi sisip patlamasin diye icinde tadilat yaptik. Bu muhendislik ruf50 ilker abimize aittir. Ayrica tial red blow off ve 44mm wastegate taktik. Tum hortumlar kirmizi oldu. Ayrica vakum manifol imal ettik ve taktik.
Sirada top mount eksoz manifoldu islemi var, sonrasinda kapak acilacak. Cometic conta, arp saplamalar ( alt ve ust), dta ecu isi var.
Simdilik tsi ile yuruyoruz. Tsi powermod arabayi 1.5 bar basinca kadar iyi yurutecek gibi. Ozgun de bir bakacak tabii...
Cikiyorum simdi gosterge panelini almaya.Gelince resimleri koyacagim. Facebookumda olanlar icin resimleri oraya yukledim,isteyen bakabilir...
tam ben emme manifolt için plate var istersen vereyim ölcü al üstadım diyecektim siz üretip takmışssınız bilehayırlı ugurlu olsun Allah Kaza bela vermesin.turbonun yağ geri dönüş sıkıntısı var mı araçta daha doğrusu o sıkıntı nasıl çözülmüş biz turboladımız M3 te ekstra pompa kullanmıştık yağı geri basa bilmek adına 3 sene önce elbette sistemler ilerlemiş akıl akıldan üstündür mantığı işlemiş ve daha değişik bir sistem kullanılmıştır gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Tekrar Kazasız belasız sürüşler............
hayırlı ugurlu olsun
kazasız belasız kullan gürsel..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
suanlık yok ama aayarınız bittignde basınç açtıgınızda oem yag pompasının yetsmicegini düsünüorm genelde turbo m3lerin ömürlerinin kısa olmasının sebebide o ztn yaglama yetersiz kalıo tubolayınca tms nin yag pompası için bi iki modifikasyon islemi var bi aastır istersen
Şu anda önde yağ soğutucumuz var, ayrıca termostatlı yağ müşürümüz var, yağlama ile ilgili bir sorun yaşamadık.
Bunu mu diyorsunuz?
http://store.vacmotorsports.com/vac-...kit-p1041.aspx
Bir de accusump alacağım ben, onun da etkisi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)