Maşallah çitalı tamponlara dönülürse jdm farla dip basılırsa fena olur stickerler yakışmış kazasız belasız..
Printable View
Maşallah çitalı tamponlara dönülürse jdm farla dip basılırsa fena olur stickerler yakışmış kazasız belasız..
hayırlı olsun
doch motormu var bunda bilader ?
allah kaza bela vermesin güzel ve temiz araç
hayırlı olsun :)
Hayırlı olsn
Civic'e kötü demek yürek ister zaten :D..Dediklerinizide takınca daha iyi olacaktır eminim..Allah nazardan Saklasın..
walla yanımdada arkadaş vardı bende dedimki çok sağlam si inşallah mersin e gelmiştir hatta ben korna çaldım senden bir atack olmayınca dönmedim yoksa gelip tanışacaktım kızdım birazda :D:D:D nasıl honda kardeşliği bu die :D
çok saol
iyi dileklerin için saol
eet o konuda hem fikiriz sürm sürüm sürünecek inşallah :D:D:D
saol bilader
çıtalı tamponlara kışa dönücez allah izin verirse stickerleri bende çok beğendim çok teşekkürler :icon_tup:
saol dostum
walla motor kaputunu kaldırınca vtec yazıyo ama ne anlama geliyoki ben pek bilmemde :D
saol biladerim güzel dileklerin için
saol timu :D
teşekkürler
eywallah kardeş güzellik göreceliidir ben arkadaşlarımın yorumlarını almayı severim güzel düşüncelerin için çok saol ... Amin hepimizin aracını nazardan saklasın
Maşallah.. basılıp jant göbeklerindeki logolar kırmızı olunca daha da iyi olur kanımca.bence stoplara kıyamama konusunda haklısın.ayrıca logo yerleri de iyi seçilmiş.bundan sonraki işlemlerinde de başarılar.
eywallah kardeş saol ben dedim bu si mersin arabası değil hani ufaktan egzostta yaptın :D süper ötesi akşamda gördüm sahilde ama o zaman işe gidiyorduk neyse bilader mersine gelince görüşelim.:icon_tup:
çok teşekkür ederim stickerler için çok düşündüm en son bir anda karar verdim bencede güzel oldu yerleri:icon_tup: iyi dileklerin için çok saol
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
plaka güzel hayırlı olsun :) 7007 istedim bende boştaymış ama az zorluk cıkartıolar :)
Murat abi maaşallahı var çok güzel allah kaza bela vermesin :) Nazar boncuğunuda aldım bugün yoktun vericektim yoksa :)