Maşallah çitalı tamponlara dönülürse jdm farla dip basılırsa fena olur stickerler yakışmış kazasız belasız..
Maşallah çitalı tamponlara dönülürse jdm farla dip basılırsa fena olur stickerler yakışmış kazasız belasız..
Civic'e kötü demek yürek ister zaten..Dediklerinizide takınca daha iyi olacaktır eminim..Allah nazardan Saklasın..
walla yanımdada arkadaş vardı bende dedimki çok sağlam si inşallah mersin e gelmiştir hatta ben korna çaldım senden bir atack olmayınca dönmedim yoksa gelip tanışacaktım kızdım birazdanasıl honda kardeşliği bu die
çok saol
iyi dileklerin için saol
eet o konuda hem fikiriz sürm sürüm sürünecek inşallah![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
saol bilader
çıtalı tamponlara kışa dönücez allah izin verirse stickerleri bende çok beğendim çok teşekkürler
saol dostum
walla motor kaputunu kaldırınca vtec yazıyo ama ne anlama geliyoki ben pek bilmemde
saol biladerim güzel dileklerin için
saol timu
teşekkürler
eywallah kardeş güzellik göreceliidir ben arkadaşlarımın yorumlarını almayı severim güzel düşüncelerin için çok saol ... Amin hepimizin aracını nazardan saklasın
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Maşallah.. basılıp jant göbeklerindeki logolar kırmızı olunca daha da iyi olur kanımca.bence stoplara kıyamama konusunda haklısın.ayrıca logo yerleri de iyi seçilmiş.bundan sonraki işlemlerinde de başarılar.
eywallah kardeş saol ben dedim bu si mersin arabası değil hani ufaktan egzostta yaptınsüper ötesi akşamda gördüm sahilde ama o zaman işe gidiyorduk neyse bilader mersine gelince görüşelim.
çok teşekkür ederim stickerler için çok düşündüm en son bir anda karar verdim bencede güzel oldu yerleriiyi dileklerin için çok saol
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
plaka güzel hayırlı olsun7007 istedim bende boştaymış ama az zorluk cıkartıolar
![]()
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
Murat abi maaşallahı var çok güzel allah kaza bela vermesinNazar boncuğunuda aldım bugün yoktun vericektim yoksa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)