Maşallah.Örnekteki aracı dikkate almanı tavsiye ederim abi.
kişisel fikirlerimide belirtmek istiyorum.
Sırıtanlar(Bence):
1.Tavandaki hava girişi(roof scope mi ne deniyo en azından most wanted da öle)
2.Kromlar(Kapı kolları vs.)
3.Sticker(Ortadan geçen şerit)
4.Yükseklik(zaten yay varmış janttan kaynaklanıyomuş şuan basıkmış.yorumlarımı ilk sayfadaki fotolara göre yapıyorum yeni fotoları görmediğim için)
5.Jant seçimide kötü bence.
6.Farlar(karartma şart)
bu kadar.kazasız belasız.iyi günlerde kullanın.
eğer araban yürüyosa bence jantları ufalt 15 yada teneke devam et.
farlar karartılmalı.
kapı kolları orj olmalı.
Birde fotograf makinende siyah lekeler var temzilenebiliyorsa temizle bence.
Abi Burdan Sölüyorum İphone almayın hemde Orjin olanı hiç almayın. ya çakmasında bile ne güğzel çekiyor. Bnm orjin iphonenın halıne bi bakın
Yürüme işine gelince. Büyük jant ve ınce yanak olunca gazlama oranı ve dikkatli kullanım artıyoYoksa araç dizel sürekli gazlama modda olursam sıkıntı dogabılır
![]()
Bu Akşam manner boy la denedik araçları. Düşünün onun araç araç bile bana 1 boy falan attı. Ben fark yerım dıodum ama şaşırdım öle olduguna. birde egzoz contasıyla turbo contası degısıcek. sorunu da var aracın. burak kardeşimin araç Biraz ince ayarlar istiyodu sanırım yapmamıştı galiba.
sarı 5 kolllu 16 jant ve yere basınca felaket olur bnce maşşallah böylede çekici...allah kaza bela vermesn
Drift or die
tavandaki hava girişi acil sök bence jantıda 15 veya 16 daha cok yakısır gıbıme geliyor nikelaj ve stickerlarıda soksen daha ıyı olur bence
dizelleri orjinal 88hp birde 110lukları var ama tam hatırlamıyorum chip ile 125hp veriyormuydu bizdede var aklıma girdi şimdi bu araçdışına uygulanan tüm aksesuarlar çıkmalı bence küçük bir jant alınıp orjinal hali ile basılıp farlar karartılmalı. Allah kaza bela vermesin
![]()
Orjin 88 Chipten 32 35 Arası bişi aldık Düz boru kat iptali performans egzoz fln tahmini olarak hp o abicim. Düzce draglarında aracı baya gördülersaxo vts ile yürüyor burun farkıyla gecılıo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)