teşekkürler arkadaşlar bu arada önerisi olan varsa lütfen yazsın
Printable View
teşekkürler arkadaşlar bu arada önerisi olan varsa lütfen yazsın
body kit i komple alamadın benden , bodykit SVU ya gitti :)
Maşallah güzel günlerde kullan,
motorda neler var ?
94 body gelince güzel olmuş sıra motorda sanırım kolay gelsin...
walla inan işte tam para hazır oldu bu seferde parçalar satıldı rakamında çok iyiydi kısmet işte biyerden biyerden yavaşta olsa toplanıyor sadece far yıkama ile kaputum yok. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
motor da şuan için irmscher dereceli emme m. egzoz m. egzoz vs en ciddi parçası egzantrikler aslında. ama bu şimdilik işte olsun diye yaptığımız bi spec. allah izin verirse bi yılımı alabilir ama yavaştan z20let parçaları topluyorum ozaman işte tam proje olacak.
güzel bir yazılımda bulursan 1 yıl için seni daha iyi tatmin edecektir.
Hakan zaten seni gerektiği gibi yönlendiriyordur,
araban emin ellerde ;)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
maşallah 10 numara oldu...94 body ne kadar mal oldu acaba?sakıncası warsa özelden atabilirmisin? bu arada cumartesi erhan abiyleydik,sein kulaklarını çınlattık(manisadan)
yürüyenide güselmiş aracın ;)
çok alımlı geliyor şu gsilar gözüme ya hiç eskimiyo gözümde :icon_tup:
Maşallah kalem gibi tertemiz
walla astra para yedikçe canlanıyor:)
Maşallah araç tertemiz duruyor.
Apaçilerin eline düşmemiş GSİ'lar kendini belli ediyor zaten.
maşallah çok canlı duruyor cama ince tonlu bir film atılsa araç rengiyle uyumlu olabilir allah kaza bela vermesin
Maşallah ali yakışıklı olmuş marşpiyel far fıskiyesi ve kaput ile daha güzel olur
maşallah ALLAH c.c. kaza bela göstermesin bir zamanlar baya baya bu kasanın hayaliyle yaşamışlığım vardır yan komşumuzda vardı hergün evin camından yan garajı keser hayal kurardım o yüzden ekstra bir sevgim var bu kasaya :) güzel bir proje olucak takipteyiz
Maşallah çok güzel olmuş,kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Çok güzel maşallah :)
inşallah emre işte eksikleri biliosun yardımlarını bekliyorum. lipin de tadı yok oda aklında olsun kardeşim.
aklımda kesinlikle doğru söylüosun inceden bi filim güzel olacak
ilerleme oldukça paylaşıcam teşekkürler
sağolun allah razı olsun
maşallah güzel görünüyor..