aracinizin ve emeginizin masallahi var.benim size sormak istedigim birsey var motoru yerine oturturken bir sorun yasadinizmi?elektrik beyin tesisatini komple degistinizmi ve sanziman olarak ne kullandiniz?
Printable View
aracinizin ve emeginizin masallahi var.benim size sormak istedigim birsey var motoru yerine oturturken bir sorun yasadinizmi?elektrik beyin tesisatini komple degistinizmi ve sanziman olarak ne kullandiniz?
walla emek ve sermaye bakımından yoğun bir proje oldu. Opel Garaj Ekibi sağolsun. motoru yerine oturtmakta hiç bir sıkıntı motor kendi motoru. ama cooler gibi diğer extra malzemeler orjinali bozmaması için çok uğraştık. extra orjinal kulaklar ekledik. komple beyin tesisat geçti bu aşamada da Platin elektrik salih usta resmen sihirli dokunuşlar yaptı çalışmayan aksam yok çift obd var hız sabitliyicimiz bile oldu. şanzuman şuan için standart üzerinde sıfır baskı balata var herhangi bir sıkıntı yok şuan için ama araç standart z20let ilerleyen zamanda biraz işi var ama
maşallah çok diri.içmekanda sanırım tek eksiği paspaslar.
kanks şimdi dediğin sistemde cda kullandığında yol tam tersine uzuyor kısa boru ucuna afm ucuna 85-150 lik cda çok kısa alanda ekleyemiyorsun orjinal kutu ile biliosun mk3 astra ya olacak bir kutu seçeneği yok vs vs bazı şeyleri yazıya dökmekte sıkıntılarım var anlatamıom şimdi :) walla bende leh turbo leh enjektör cooler downpipe vs ile vmax yazılım yapıcaz şuan için çok erken kesin birşey söyleyemiyorum ama iyi birşey olucak allahın izniyle. bu yazılım ve diğer teknik konularda sağolsun ümit kardeşimiz çok kafa yoruyor kendi arabası gibi
kardeşim kazasız belasız,çok kafa yordun, kargocularla akraba oldun,baya nakit ve vakit harcadın,umarım çatara patara bol basınçlı yürürsün :)) maşallahhh...
Aslında var ya,
Tam Sportive lik proje ali :D
Şanzıman hazır, alt yapı hazır... :D
Maşallah eline emeğine sağlık.
Hakana da selam, öpüyorum yanaklarından söyle ona :)
bu projeden sonra sportive ler iyi piyasa yapıcak bakta gör :)
maşallah demekki hala kalmış böle güzel gsi
artık prof. çekim video vakti geldi =) iç dış tamamdır bitti denebilir artık =)
maşallah araca çok temiz
Çok temiz görünüyor maşallah ;)
Prof çekimler istiyorumm :)
maşallah ;)
ve sonunda baskı balata işide bitmek üzere gönül rahatlığı ile artık basınç verebileceğiz
http://img27.imageshack.us/img27/358/gsi4.jpg
Maşallah kazasız belasız...