Hayırlı olsun benım de dıkkatımı ceken teyzemden aldım demıssın,ınsan hıc mı merak edıp de kullanmaz onceden,adeta hayatında ılk defa s3 e bınmıssın gıbı anlatmıssınkazasız belasız kullanırsın ınsallah cok ıyı secım yaptın
![]()
Hayırlı olsun benım de dıkkatımı ceken teyzemden aldım demıssın,ınsan hıc mı merak edıp de kullanmaz onceden,adeta hayatında ılk defa s3 e bınmıssın gıbı anlatmıssınkazasız belasız kullanırsın ınsallah cok ıyı secım yaptın
![]()
Evet inanmak zor ama 1950 doğumlu teyzem s3 kullanıyordu. Ayrıca enduro motoru, dalgıçlığı vs vs birçok çılgınca aktiviteside var.
İşte buyrun teyzem,
Uploaded with ImageShack.us
Ali Can Calis
Kardeş öncelikle saol, daha iyileri sizin olsun inşallah. Ancak daha önce kullanmadığım fikrine nereden kapıldın onu anlayamadım. Tabiki kullandım ancak ne kadar teyzemde olsa daha önceden mal onundu, emanet arabayı ne kadar gönül rahatlığıyla sürebilirsin, veya limitleri zorlayabilirsin.![]()
Ali Can Calis
maşallah çok güzel.
birileri bana bu s3 lerin quattrosunu öğretebilir mi?
Galiva belli bir süratten sonra iki çeker oluyor.
yani 120 ile viraja girince iki çeker mi olacak bu araba?
Built to fall....
bizim niye böyle teyzemiz yok yaaabizimkisi 1.2 clioya biniyor o bile ona göre hızlı
maaşallah kazasız belasız...
kazasız,cezasız...
hayırlı ugurlu olsun cok guzel bir secim yapmıssınız allah utandırmasın keyifli gazlamalar dilerim...
s3 de kullanılan 4 ceker sisteminin ismi HALDEX tir bu sistem tahrik unsuruyla calısır...
atıyorum asırı yuklendiniz patinaja duseceğini anladıgı an sistem gucu 4 e boluyor...
yada baska bir değisle siyahla isaretlediğim yere gelelim normal seyirde 120 ile giderken ani bir viraj cıktı siz farkedemediniz viraja icerisine daldıgı an gucu tekrar 4 e boluyor ve guvenle cıkmanızı sağlıyor...
yine baska bir alternatif duz yolda gidiyorsunuz yagıslı hava aniden bir su birikintisinin icine girdiniz sistem tahriği algılıyor ve gucu tekrar 4 e boluyor...
basitce haldex boyle bisey...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)