Çok teşekkürler
![]()
Çok teşekkürler, sizede kazasız belasız sürüşlerredlinemst
ikiside güzel maşallah kazasız belasız sürüşler
Yok benim 207'im daha güzeldimerve
Alıntı:
msm89´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler Maşallah'ı esirgemeyelim
Önceki aracım 207'im Tr'nin en güzellerinden
cıx benim 207'm daha güzel
maşallah kazasız belasızAracını gördükten sonra yorum yapim ben
![]()
Teşekkür ederim sanada kazasız belasız sürüşler![]()
MUSTAFA
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Çok teşekkür ederim, snada kazasız belasız sürüşler
Çok teşekkürler kardeşim sağolStyleALP
Harbi güzel, Maşallah.
Teşekkürler, evet aynen öyle devir ekonomi devrisercio
Maşallah opel iyidir iyi az yakan çok kaçan modelinden![]()
Teşekkür ederim sizede kazasız belasız sürüşlerMelih-Ö
maşallah kazasız belasız![]()
MUSTAFA
Öncelikle hayırlı olsun 207 yi bakırköy dersneler sokağın görüyordum geçen sene sık sık... Astrada kaliteli duruyor ama şahsi fikrim jant seçimi daha farklı olabilrdi =) Kazasız belasız
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Teşekkürler
Evet sattığım arkadaş bakırköy'de oturuyoroguzhan999
Öncelikle hayırlı olsun 207 yi bakırköy dersneler sokağın görüyordum geçen sene sık sık... Astrada kaliteli duruyor ama şahsi fikrim jant seçimi daha farklı olabilrdi =) Kazasız belasızTeşekkür ederim yorumun için ama bu jantı almak için çok fazla uğraştım, kolay kolay değişmem
![]()
MUSTAFA
araçlara maşallah.. gayet güzel kombinasyonlar olmuş. ama ben bu sonar ın tam yuvarlar angel larına bi türlü ısınamadım. fk nın yarım halkalı tipleri çok daha güzel bence.
bu arada astra nın chip tuning i kime / hangi firmaya yaptırdın ? tork değerin ne oldu ?
Bostancı sanayide mert oto çok eski arkadaşımdır, orada yaptırdım; üst değerleri zorladık tahmini olarak 115hp oldu ve tabiiki araçta baya bi farklılık var ama henüz dyno'ya çıkma fırsatım olmadı![]()
MUSTAFA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)