ben gelicektim ama ufak bir olay yaşadık arabam serviste otobüslede gelmek istemiorum sonra uzun uzun takılamam sizinle
Printable View
anladım kanka kısmet yorumlarınız ıcın tenks
maşallah araçlara iki SS te çok güzel duruyo. 306 temizmiş kutsal güle güle kullan Allah kaza bela vermesin
evt KDR yanlız son görduğumde yuru konusunda cok ıyı değildı bulusmanın bırıne gelmıstı prımera yla yuruyolardı ama son durumunu bılmıyorum ınsalah yenı sahıbı ıyı bakmıstır tanjuda guzel araca bıner burdazda 306 manyaklığı var bu ara herkesın ağızında 306 gti hadı hayırlsıı:)
Masallah iki aracada
aynen benım bıldığımde kötu halde hayırlısı bakalım
clio benimdi ne arıza gordun clioda??? brgaza ne zaman gelsm sorunsuz geldim sorunsuz gittm?? arabann baskı balatası zayıf olnca arızamı sayılır oldu??
su kaçar dikkat et ;):p
ayrıca ne zmn kafa kafaya gittin vti la?? az vea çok gormedm farkı.. ama vti'n geçtigni o aksam adamn karsısında kabul ettin şmdi nasıl kafa kafaya oldu bu? nedn denedktn snra deildi?
hayırdır baskı balata muhabetı nerden cıktı ayrıca mıllete gelınce su kacar gulcuuk bıze gelınce gıderse gıdere gıder demıstım konuyu kırletmeyelım...
ben senın balatanı bırak arabanın seklını bıle tam hatırlamıyorum ben kalkıp sana bu porblemı vardı böleydı demedım sen yazdın sandm öleydı böleydı dıye yazılan seyın aynısnı yazdım bende karsılık sonra ben ufuk dedı olay orda bıttı kalkıp şekıl koyosun teneke parcası ıcın bana bu tarz konusamassın
bu konuyu burda kapatın,daha fazla uzatıp kendinizi küçük düşürmeyin!bir hukukunuz var onuda piç etmeyin,kutsal o hukaka dayanıp ufugun esprisi üstüne sen sanarak sana espri yapmış hatta yaptı o sırada konuyu bende okuyodum öle sana laf sokma gibi bir model olmadı
bu böle surup gıder sen eser abıne sor muhabetın doğrusunu ondan sonra konusalım ok arkadaslar yorumalr ıcın sağolun ok;)
uğur reele tasıyalım bu olayı olurmu ?