sağolun arkadaslar gözum gıbı bakıyorum ona denerız ya sız gelın yıne
Masallah, cok güzeller..
kutsal eskı 306 ını kullanmıodun gezmıodun.. bununla gezersın ıns hayırlı olsun
kanka nasıl kullanmıyodfum gezmıyodum bı uzaya cıkmadım onla oda oraya otoban yok dıye
maşşallah araçlara 2 side ok gibi duruyor ya allah kaza bela vermesin
kutsal Nickli Üyeden Alıntı kanka nasıl kullanmıyodfum gezmıyodum bı uzaya cıkmadım onla oda oraya otoban yok dıye ben ne zaman gelsem kanka benzın yok... su bozuk bu bozuk hiç görmedım o yuzden dedım benım sansızlığım ozaman...
maşallah 2 sinede 306 nın gelmesi lazım buraya elim değsin biraz daha guzelleşsin
sulhi Nickli Üyeden Alıntı büfesi olan özgür var bilirsiniz onda da 306 git vardi bende vardı o zamanlar tabi 5 6 sene önce felan ne gazlardık be ahh ahhh.. masallah kardeşLerim... ewet sende KDR varken bir gece yeni sanayi ışıklardan yamana kadar sıkmıştınız senfoni gibi olmuştu sesler
kanka eskı arabam benım hıc bozulamdı ben aracımı sıkmam o senın clıodaydı arıza
Maşallah araçlara allah kaza bela vermesin..
Bye Bye Gti This is Vti Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
kutsal Nickli Üyeden Alıntı kanka eskı arabam benım hıc bozulamdı ben aracımı sıkmam o senın clıodaydı arıza clio = saxo
SENSİN.
edeme öle kalbı kırılır
kutsal Nickli Üyeden Alıntı kanka eskı arabam benım hıc bozulamdı ben aracımı sıkmam o senın clıodaydı arıza ben uur değilim ufuk unosu olan.. artık uno yok .. vts war
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı clio = saxo cuma gunu gorusjez
buyur gel göruselım
kutsal Nickli Üyeden Alıntı buyur gel göruselım sana demedi lan üstüne alınma
ufuck Nickli Üyeden Alıntı cuma gunu gorusjez konuyu kirletme geçicem üstünüzden yine.....araçlara tekrardan maşallah çok diriler çok güzeller
kutsalll moruk sna demedım halıle dedım onu
olsun burgazada gelın olum göruselım ala ala sade ıstanbuldam gazlanıyo bak pazar kopuyoruz bız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları