User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
121 sonuçtan 115 ile 121 arası

Konu: 34 u 3880 (106 gti)

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba baya hızlı dördüncü değil karıştırıyosun sanırım
    gereken düzeltmeyi yaptım.ben 4 cü diye okumuşum nasıl olduysa :s
    zaten öle bi 106 ında 4 cü olacağını sanmam.gerci 2007 yapılmış bi yarış ve sıralamayı bulamadım.merak ettim doğrusu kaçıncı oldunu.
    kusura bakmayın

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi konuşmalarından yazım tarzından çok efendi düzgün bir abim olduğunu sezer gibiyim saygım sonsuz.

Ama şunuda belirtiyim burda bu işlerden emin ol anlayan o kadar çok insan varki hani o muhabbetlere girmeyelim.

Bizim anlatmak istediğimiz başka.Olay şu 4.5 -5 sn 0 - 100 çekmekle sizi tabirinize 5 bilemedin 6 demek arasında OOoOOooOOOoooo kadar çok fark varki.İnsanlar arabasının 0 - 100 ünü 6 sn den 4 sn çekmek için afedersin ama 106 ile ilişkiye giriyor.

Yani öyle chip filtre eksozla olcak işler olsa Ooho Videodada bozukluk olduğu kesin ve net bence sizi kamera kaydı yanılttı başka bir kamera ile bir daha çekin bence
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi konuşmalarından yazım tarzından çok efendi düzgün bir abim olduğunu sezer gibiyim saygım sonsuz.

Ama şunuda belirtiyim burda bu işlerden emin ol anlayan o kadar çok insan varki hani o muhabbetlere girmeyelim.

Bizim anlatmak istediğimiz başka.Olay şu 4.5 -5 sn 0 - 100 çekmekle sizi tabirinize 5 bilemedin 6 demek arasında OOoOOooOOOoooo kadar çok fark varki.İnsanlar arabasının 0 - 100 ünü 6 sn den 4 sn çekmek için afedersin ama 106 ile ilişkiye giriyor.

Yani öyle chip filtre eksozla olcak işler olsa Ooho Videodada bozukluk olduğu kesin ve net bence sizi kamera kaydı yanılttı başka bir kamera ile bir daha çekin bence

aynen sezdiğin gibiyim kardeşim.yaşım 29.bu işi bilenleri tenzih ederim onlar hariç.herkese sonsuz saygım vardır.ama en başta bu şekilde konuşma beklerdimm.

öle olaya küt diyee sen bizi aptalmı sanıyon yada kafamı buluyon tarzı konuşmalar saygıya sevgiye (yakışmaz)Bu kim olursa olsun ayıptır.

bu tür forum sitelerinde insanlar coğunlukla birbirlerini acılan konulardan tanır.daha sonra gelsin buluşmalar organisazyonlar..

yanlış anlaşılmasın bu işi bitek ben bilmiyorum tabiki.zaten ölede bi sacmalık olamaz.ama bilgili olmak demek ileri gitmek demek değildir..

adamın imkanı zamanı parası pulu vardır yapmıştır.helal olsun derim ve başarılar derim.ama gel gelelimki küçümseyici şekilde konuşmakta kimsenin haddi değildir.benim araçım budur arkadaş sonucta ben biniyorum.beğenmessen yazma.bu kadar.evet kamera kaydında 1 yada 2 saniyelik bi convert (dönüştürme)hatası olabilir.ama bu kimseye küçümseme hakkı asla vermez.bence bu konu cok fazla uzadı.dahada uzatmadan saygıyı sevgiyi bozmadan bilgi paylaşımına devam edelim.arkadaşların isteği doğrultusunda tekrar yüklerim resimleri.benden yana sıkıntı yoktur.

herkese saygılar...

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efendiliğine benimde sözüm yok ama ortada bir yanlışlık var buna sende inanmışsın bence.
    benim aracım 0-100km hıza 4.5,6 herneyse saniyede ulaşsa önce oturur bir düşünürdüm???
    filtre,çip,egzoz dediğin her 106da mevcut nerdeyse ama onların hiçbiri emin ol bu şekilde yürümüyor ya biz yanlış yerden alışveriş yapıyoruz yada senin kameran bozuk
    eğer doğru dediğin gibiyse sırrını söyle yürümeyen 106 kalmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRichieRich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendiliğine benimde sözüm yok ama ortada bir yanlışlık var buna sende inanmışsın bence.
    benim aracım 0-100km hıza 4.5,6 herneyse saniyede ulaşsa önce oturur bir düşünürdüm???
    filtre,çip,egzoz dediğin her 106da mevcut nerdeyse ama onların hiçbiri emin ol bu şekilde yürümüyor ya biz yanlış yerden alışveriş yapıyoruz yada senin kameran bozuk
    eğer doğru dediğin gibiyse sırrını söyle yürümeyen 106 kalmasın
    motor diriliği peki her 106 da aynımıdır ustam. ???

MRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor diriliği peki her 106 da aynımıdır ustam. ???
    dirilikten böyle gidiyor diyosun yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRichieRich Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dirilikten böyle gidiyor diyosun yani
    yok ben zamanlama olayını gectim.yani her 106 bir değildir bence o anlamda söledim.ölüsü var dirisi var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)