öncelikle koca bi MASALLA cekiyim serdar
arabayı projeye girdigi ilk günden beri takip ediyorum herseyiyle 10 numara oldu eksiksiz diyebiliriz ama eksikler hiç bitmiyocantlarda 10 numara oldu tam oturdu hersey cok güzel göze carpan tek sey eksoz
![]()
öncelikle koca bi MASALLA cekiyim serdar
arabayı projeye girdigi ilk günden beri takip ediyorum herseyiyle 10 numara oldu eksiksiz diyebiliriz ama eksikler hiç bitmiyocantlarda 10 numara oldu tam oturdu hersey cok güzel göze carpan tek sey eksoz
![]()
her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu.
şu geçen beyaz carbon kaplama yapılmıştı bir tane rs aynaları tam olarak nasıl durur bilmiyorum ama bi denenebilir bazı yerlere . bide şu hawai şortu güzel olurdu![]()
masallah arac renk falan super olms tertemz.... kazasız belasız
ya arkadaşlar bu öne plakalığı nasıl tutturuyorsunuz sol alta yurt dışındaki araçlarda metal ayak görmüştüm nasıl yapıcaz montajı ben beceremedim
ben beykozda tepe biyerde oturuyorum o yüzden dip yerlerde gezemem daha şimdiden virajlarda kafa çamurluklara surtuyor silme bastımı garaja giremem aracımıda sokakta brakamam ne yapsak evimi taşısak![]()
emeğine sağlık araç on numara olmuş.
ama orjinal halide çok hoş duran bir araba son aracımı almadan uzun süre temizini bulmak için çaba sarfettim. fakat temizini bulmak oldukça zor yada lpg takılmamışını.
allah kaza bela vermesin. güle güle binin.
maşallah çok güzel olmuş
heçbeklerin tamponu sedana oturuyor mu?
Maşşallah aracın çok güzel olmuş.
Birşey soracaktım aracını kaça aldın ve nekadar masraf yaptın sakıncası yoksa paylaşabilirmisin
oy oy oy boncugumuz bıtmış sayılır 41 kere MAŞALLAH ALLAH KAZALARDAN BELALARDAN NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN kardesım cok cok cıcı olmus ellerıne emegıne saglık yorgunluguna degmıstır emınım inşallah ıyı gunlerde gule gule kullanırsın. sakın yalnıs anlama eleştirir için soylemıyorum ön sinyalalerın beyaz olanları yokmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)