http://img829.imageshack.us/img829/1...8037103638.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
renk efsane olmuss walla hb olsa dahada gosterır kendını olsun ama genede cok gusel duruor elınıze saglık kardesım kazasız belasız gunler...
serdarım maşallah kardeşim
bayramda gel elimi öpmeye bineriz :D :hehe: pis hondacı :D
olum sen yaşlanınca elinde baston falan varkende evde parkelerin üstünde yanlarsınn :) ozaman gelicem sana bi e30 m3 evo sport makedi hediye edicem 60. yaş gününde bunuda unutma :)
maşallah yeniden dogmus cokda guzel olmus Allah kazasız kullanmayı nasip etsin :)
Maşşallah Abi kazasız belasız... =)
dostum çok kaliteli olmuş aracın...
ama her yerine mavi serpiştirip aracı bogma derim...bijonlar kırmızı olabilirdi mesela...koltuklarda kırmızı siyah daha hoş olur diye düşünüyorum tabiiki bunlar bnm görüşüm :)
birde okadar yürüyen aksama coilovera karşı makina gayet leylek inş yerle bir resimlerini görürüz :)
ah be kardeşim keşke evimin garajıda rampada olucağına düz yolda olsaydı garaja girip cıkarken araca kimseyi bindiremiyorum lipi brakırız valla bu haliyle bile sert virajlarda camurluklar sürtüyo sonunda bitane garaj kiralicam bundan sebep ama garaja inip aracı orda göremedimmi moralim bozuluyo
Maşaallah harika görünüyor:) Biraz daha bassan daha güzel olur tabi;)
malesef basamaz oturdugu yer baya bi tepe ve çok bozuk yollaar var bu kadarı bie fazla dün canlı gördm hakikaten çok temiz is olms..
çok teşekkürler kardeşim evet dun akşam tolga kardeşim gördü oturduğum yeri malesef anca bukadar basabiliyoruz. umarım senden aldığım intake manifold da güzel bişekilde olurda gücüne güç katarız aracın cem abiyle konuştuk saolsun yardımcı olucak montaj işlerinde :)
kardesim cikartin su araci gun yuzune bukadar derindn gitmeyn :) merakla bekliyrum
Maşallah herşeyiyle kusursuz olmuş,kazasız belasız ALLAH nazarlardan korusun...