çok başarılı bir uygulama yapılmış maşallah nazar değmesin,gerçekten yeni rengini çok beğendim
Printable View
çok başarılı bir uygulama yapılmış maşallah nazar değmesin,gerçekten yeni rengini çok beğendim
Bu araba bizim burda sürekli yatan orjinal bi arabaydı dikkatimi çekerdi her geçtiğimde:)
Hayırlı olsun güle güle bin çok temiz duruyordu
http://img812.imageshack.us/img812/6324/resim001m.jpg
41 kere maşallah,arka fondada Fayman Abi çıkmış :)
enkei 'ler çok yakışmış maşallah kazasız belasız
allah nazardan saklasın maşallah kazasız belasız binersin inşallah
maaşallah maaşallah... Allah kaza bela ceza hiç bir kötülük vermesin.... tütütütüüütü :)
Bu nasıl bir renktir cok yakısmıs gercekten ya, ALLAH kazalardan belalardan korusun :) cok dikkat cekicek burenk jantlarıda cok hosuma gitti ama beyaz olsa daha bi king olucak diye düşünüyorum bende, Tekrar kazasız belasız. İzlemeye devam ediyoruz inceden:)s
cok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için bikaç saat önce tatilden döndüm renkle başım belada her gittiğim yerde ilgi odağı oldu nezaman arabanın başına gitsem bikaç kişi başında yazlıkta 98 yaşında bi yaşlı nine vardı giriş katında oturan o bile annemi çağırıp renkle ilgili yorum yapmış :D bu arada bugun headers direksiyon silikon hortumlar injen kitim gelmiş yakın bizamanda onlarıda taktırıcam yeni resimlerle adım adım ilerlicez
arkadaşlar 4,2,1 race headersım vede mugen twin lop son susturucum var orta susturucuları komple iptal edip duz borumu yapmalı yoksa orta susturucu kalsınmı kaçlık boru kullanmamız maksimum performans verir daha önce bu uygulamaları yapan arkadaşların yardımını istiyorum
ben pek anlamam gerçi ama komple düz boru yapıp son susturucuyla sustur makinayı derim hem sesi gırtlak cıkar hemde performansa etkili olabilir diye düşünüyorum :)
headers cıkısına ufak bi tüp susturucu ve dümdüz 51 sonada mugen son susturucu...
sanırım tüm si'cılar böyle yapıyor.
Tatil bittiğine göre gelişmeleri bekliyoruz.
ses sıkıntı olmayacaksa senin için headersten sonra komple 51lik boru sona susturucu olursa çok tatlı cızırdıyor.
mugen twinloop un sesi nasıl cızırdamamı yapıyo yoksa tok sesimi var