Arka koltuklar orjinal mi kalacak?
Printable View
Arka koltuklar orjinal mi kalacak?
:) eyvallah
[QUOTE=ysnyldz;1582355]aynen düğün dernek derken çok yoğundum şimdi şimdi kendime geliyorum birde yeni bir araba alırsam sorma keyfimi:D[/QUOTE
hayırlı uğurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın sana düğün hediyesi benim gibi prof. yada dr. dan bi si bulmak lazım :)
Siz yanlış baktınız sanırım. BG53M kod. Hatta varyasyonları var ;)
Amerika'da falan sadece insight ta var bu renk mesela onlar da fit için istiyor.
http://www.fitfreak.net/forums/other...allic-fit.html
Kolay gelsin projenizde bu arada :)
cok teşekkürler yarın hemen bu bilgileri ustalara geçiyorum saol
maşallah yine bir si hayata dönüyor, allah utandırmasın kolay gelsin;)
doush kardeşim açıklamış benden önce :) biz baya bi araştırdık gerçekten daha sonra bg53m den numune getirip kaputun bir kısmına denedik gerçekten de çok hoş bir boya ne turkuaz ne açık mavi bakış açınıza göre değişio :D:D:D:D eger istediginiz renk bg53m se sanırım sizin araç bizimkinden önce çıkar komple uygulanmışını görmüş oluruz merakla bekliyoruz :) tekrar hayırlı ugurlu olsun :)
maşallah çok temiz çok diri bir araçmış.utkunun aracıda buda bitince denk getirip bi resim çekilse süper olur aslında.biri HB diğeri Sedan.aynı renk kodlu.ikisinede rpf1 olsa:D offf iştahım kabardı.
takıp edıyoruz kolay gelsın
evet haklıymışsınız arkadaşlar renk kodu bg 53 m boyamızı bugun aldık bagaj ve kapı içlerine attık boyayı coooooook güzel oluyor bu gece 11 gibi yeni resimleri paylaşıcam sabah enkei rpf01 lerimide aldım maşallah çizik yok ustunde hafta sonu büyük ölçüde biticek inşallah :)
maşallah çok sağlam bişi olucak merakla bekliyoruz.