abi geçen c.tesi paşadaydı gerçekten nokta bi araç full yerdeydi biraz araştırdım ama hiç fotorafını bulamadım sizde varmı:soru:
Printable View
emeğine sağlık araç on numara olmuş.
ama orjinal halide çok hoş duran bir araba son aracımı almadan uzun süre temizini bulmak için çaba sarfettim. fakat temizini bulmak oldukça zor yada lpg takılmamışını.
allah kaza bela vermesin. güle güle binin.
maşallah çok güzel olmuş
heçbeklerin tamponu sedana oturuyor mu?
Maşşallah aracın çok güzel olmuş.
Birşey soracaktım aracını kaça aldın ve nekadar masraf yaptın sakıncası yoksa paylaşabilirmisin
oy oy oy boncugumuz bıtmış sayılır 41 kere MAŞALLAH ALLAH KAZALARDAN BELALARDAN NAZARLARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN kardesım cok cok cıcı olmus ellerıne emegıne saglık yorgunluguna degmıstır emınım inşallah ıyı gunlerde gule gule kullanırsın. sakın yalnıs anlama eleştirir için soylemıyorum ön sinyalalerın beyaz olanları yokmu ?
Geçici olarak yapmayı düşünürsen iki tane L demir 3 er cm lik aşağı yukarı resimdeki gibi monte edebilirsin mesela?
http://img291.imageshack.us/img291/6024/img1403z.jpg
maşallah.. Allah kaza bela vermesin.. Süper olmuş...
son güzel olmuş son hali maşallah :)
Keşke ilk baştan ön tamponu hb tamponuna çevirseydiniz bence çok daha güzel olurdu. O geçti artık şimdiki lipin kesinlikle siyaha boyanması lazım:) Maşaallah:)
Maşallah gördüğüm en sade ve güzel Si lardan. Eg kasa resim koleksiyonu yapıyorum, ilk 10 a girer bu :) Rengi harika olmuş kazasız belasız kullanın :)
Maşallah ;) Ön tamponu Ramo'da hb taponu yaparsanız olay biter :)
serdar gözüme bişey carptı senin marşpiyer orjinalmi yoksa ince bi marşpiyermi taktırdın?? cok ince kalmıs keske biraz daha yere yakın bi marşpiyer alsaydın bendeki gibi cokta güzel olurdu tahminimce
arabayı yere bassanda simdi yandan bakınca havada gözükücek ama ?
önden yere cok alçak yandan bakınca havada arkadan havada nasıl olcak ? öne mugen ek yaptın maden keske komple yapsaydın ön arka marşpiyer olarak
dersenki ahmet simdimi söylüyosun :) valla gözüme yeni carptı iste yukardada yazdım
EK marşpiyeri uymuor mu EG'ye?
çoooookkkk güzel olmuş maşallah kardeşim nazar degmesin
çok başarılı bir uygulama yapılmış maşallah nazar değmesin,gerçekten yeni rengini çok beğendim
Bu araba bizim burda sürekli yatan orjinal bi arabaydı dikkatimi çekerdi her geçtiğimde:)
Hayırlı olsun güle güle bin çok temiz duruyordu
http://img812.imageshack.us/img812/6324/resim001m.jpg
41 kere maşallah,arka fondada Fayman Abi çıkmış :)
enkei 'ler çok yakışmış maşallah kazasız belasız
allah nazardan saklasın maşallah kazasız belasız binersin inşallah
maaşallah maaşallah... Allah kaza bela ceza hiç bir kötülük vermesin.... tütütütüüütü :)
Bu nasıl bir renktir cok yakısmıs gercekten ya, ALLAH kazalardan belalardan korusun :) cok dikkat cekicek burenk jantlarıda cok hosuma gitti ama beyaz olsa daha bi king olucak diye düşünüyorum bende, Tekrar kazasız belasız. İzlemeye devam ediyoruz inceden:)s
cok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için bikaç saat önce tatilden döndüm renkle başım belada her gittiğim yerde ilgi odağı oldu nezaman arabanın başına gitsem bikaç kişi başında yazlıkta 98 yaşında bi yaşlı nine vardı giriş katında oturan o bile annemi çağırıp renkle ilgili yorum yapmış :D bu arada bugun headers direksiyon silikon hortumlar injen kitim gelmiş yakın bizamanda onlarıda taktırıcam yeni resimlerle adım adım ilerlicez
arkadaşlar 4,2,1 race headersım vede mugen twin lop son susturucum var orta susturucuları komple iptal edip duz borumu yapmalı yoksa orta susturucu kalsınmı kaçlık boru kullanmamız maksimum performans verir daha önce bu uygulamaları yapan arkadaşların yardımını istiyorum
ben pek anlamam gerçi ama komple düz boru yapıp son susturucuyla sustur makinayı derim hem sesi gırtlak cıkar hemde performansa etkili olabilir diye düşünüyorum :)
headers cıkısına ufak bi tüp susturucu ve dümdüz 51 sonada mugen son susturucu...
sanırım tüm si'cılar böyle yapıyor.