Tatil bittiğine göre gelişmeleri bekliyoruz.
ses sıkıntı olmayacaksa senin için headersten sonra komple 51lik boru sona susturucu olursa çok tatlı cızırdıyor.
Printable View
Tatil bittiğine göre gelişmeleri bekliyoruz.
ses sıkıntı olmayacaksa senin için headersten sonra komple 51lik boru sona susturucu olursa çok tatlı cızırdıyor.
mugen twinloop un sesi nasıl cızırdamamı yapıyo yoksa tok sesimi var
Ortaya küçük bi susturucu atmanı tavsiye ederim,yoksa hafifden cızırdama yapıyo.
Allaha cok şükür mugen twin lop gibi enkei rpf 01 gibi bicok limited parca hiç ummadığım zamanlarda nasip oldu buda aracımızın değerine değer kattı umarım performansıda tatmin eder debriyajım köfteleşti bitane exedy aldım yavaş yavaş aracı yürütmeye başlıyoruz :)
crx 3 4 bakın bence. arbanı tanıyamayacaksın :)
crx 3,4 yerine final drive 4,928 falan yapsak nasıl olur arkadaşlar
güzel olmuş usta güle güle bin Allah kaza bela vermesin renk seçimide güzel çok beğendim maaşallah...
kazasız belasız
Kazasız belasız.
Maşallah güzel olmuş..
Yokmu bitmiş haliyle fotoğrafları:)
kazasız belasız gunlerde kullan cok hos bır makına olmus ıns. emeklerıne deger senı uzmez.....
var kerdeşim bikaçtane :) bi ara profesyonel çekim yapan ark.larla buluşmak lazım :D
http://img192.imageshack.us/img192/2592/34umr49si.jpg
Uploaded with ImageShack.us
renk efsane olmuss walla hb olsa dahada gosterır kendını olsun ama genede cok gusel duruor elınıze saglık kardesım kazasız belasız gunler...
serdarım maşallah kardeşim
bayramda gel elimi öpmeye bineriz :D :hehe: pis hondacı :D
olum sen yaşlanınca elinde baston falan varkende evde parkelerin üstünde yanlarsınn :) ozaman gelicem sana bi e30 m3 evo sport makedi hediye edicem 60. yaş gününde bunuda unutma :)
maşallah yeniden dogmus cokda guzel olmus Allah kazasız kullanmayı nasip etsin :)
Maşşallah Abi kazasız belasız... =)
dostum çok kaliteli olmuş aracın...
ama her yerine mavi serpiştirip aracı bogma derim...bijonlar kırmızı olabilirdi mesela...koltuklarda kırmızı siyah daha hoş olur diye düşünüyorum tabiiki bunlar bnm görüşüm :)
birde okadar yürüyen aksama coilovera karşı makina gayet leylek inş yerle bir resimlerini görürüz :)
ah be kardeşim keşke evimin garajıda rampada olucağına düz yolda olsaydı garaja girip cıkarken araca kimseyi bindiremiyorum lipi brakırız valla bu haliyle bile sert virajlarda camurluklar sürtüyo sonunda bitane garaj kiralicam bundan sebep ama garaja inip aracı orda göremedimmi moralim bozuluyo
Maşaallah harika görünüyor:) Biraz daha bassan daha güzel olur tabi;)
malesef basamaz oturdugu yer baya bi tepe ve çok bozuk yollaar var bu kadarı bie fazla dün canlı gördm hakikaten çok temiz is olms..
çok teşekkürler kardeşim evet dun akşam tolga kardeşim gördü oturduğum yeri malesef anca bukadar basabiliyoruz. umarım senden aldığım intake manifold da güzel bişekilde olurda gücüne güç katarız aracın cem abiyle konuştuk saolsun yardımcı olucak montaj işlerinde :)