ilk fotograftaki jantlara ne oldu yav, ne guzel aynen boyleyken yere bas kullan diyecektim, diger fotograflarda baska bir araba gibi duruyor
hayirli olsun
edit: jantlarin kaderini $imdi okudum![]()
hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Maşallah allah kaza bela vermesin..![]()
vr6 swap golf gördüm.sakın yapmayın.kombine virajlarda ve sert kullanımda kafasına göre gidiyor direksiyona tepki vermiyor.
komançero garage
Aracımızı sonunda garajımdan çıkarıp , kaportacımıza çekebildik. Araç en son o sökük hali ile kavacıktan Darıcaya gittitabi yolda dertler problemler peşimizi bırakmadı. Önce debriyaj telimiz yerinden çıktı bütün yol 3. viteste gitmek zorunda kaldık. Motor ustamız kullanıyordu arabayı tabi 3. viteste çok zorlayınca araba gideceğimiz yere 2-3km kala stop etti motor u bir açtıkki karburatörden yağ fırlatmış bütün filtre kutusunun içi yağ olmuştu. Yolun geri kalanını bnm arabanın arkasında çekilerek tamamladı. Motor ustamız hemen bir reçete hazırladı bize
yeni sekman atılacak , komple contalar değişecek ve belki yeni sübap takımı. İleride swap yapacğımdan o zaman kadar idare etmesi açısından buna razı olduk.
Garajdan çıkış ve yol maceramız...
Ve sonunda içeri girdik tam geldiğimizedede yağmur başlamıştı...
Biraz nazlı olan motor ustamız araca ilk geldiğinde yaptığı tek müdehale olan motor kapağını söktü , bende şirkette bir güzel kumlatıp boyaya hazır hale getirdim.
Bu arada jantlarımız ve coiloverlarımız geldi...
Sunroofumuzda problem vardı açılmıyordu , kaportacımız onu halletti. Sunroof iptal etme işide rafa kalktı bu sayede
Araçtaki bütün delikler kapatıldı ve komple zımparalandı. Tabi benim boya sökme girişimlerinden oluşan boya yüzeyi kaportacı Yavuz abimizi biraz zorlamışki baya bir başımı ağrıttı arabaya bakmaya gittiğimide...
Ve kaportacımız Yavuz ustamodel yazı deliklerini , bagaj kilidini ve silicek deliğini iptal ederken...
Tamir edilen çürük bölgeler taşlanmaya başlandı...
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)