kazasız belasız
bide maşallah dielim nazar değmesin yahu![]()
kazasız belasız
bide maşallah dielim nazar değmesin yahu![]()
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
maşşalah alper kazasız belasız. passatı almadan önce bakmıştım bu kasa 5.20 lere ( en çok sevdiğimkasa zaten) adam gibi kafama göre bulamadım
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
saolasın
teşekkür ederm
amin hepimizinkine inşallah
çok satılsın tribinde değilim bu ara ama tok satıcıyım
saol ben de çok aradım.. millet bu kasadan çok görüyo ilanlarda hepsi normal güzel arabalar sanıyo ki bizim bu arabaya harcadığımız 3000i geçti anca duruldu masrafı
tünay kaa nın da dediği gibi vanessa isimli bi pastanemiz vardı.. gerçi eski yeri kapandı, bu ara başka yer bakılmakta halen.. o zamana kadar vanos diyebiliriz plakanın anlamına![]()
maşallah bu araçlar cok dırı duruyor sıyahta zaten bu araclarda guzel duruyor kazasız belasız surusler dılerım
baktığım jant bu ama bilemedim luff mu değil mi
ACİL BMW E90 E92 E93 JANT LASTİK 19' OFSETLİ - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
teşekkürler saolun![]()
Maşallah allah kaza bela vermesin 5.30 olucaktı tadından yenmezdi ama olsun 5.20 de iyidir keyifli sürüşler.
hayırlı olsun iyi günlerde kullan profil resmindeki siyah m5 jantları takarsan mükemmel olur .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bence linkteki jantı hiç takmayın.. avatarınızda ki görünümü tek geçerim bmw'nin o jantını tercih edip boyatın mis gibi olur..![]()
hayırlı olsun kazasız belasız suruslerkardeşim sen buna nası benzın dayandırıyorsun
![]()
530 olsaydı fena olmazdı hakkaten ama o zamanda çok yakardı iki yanlama uğrunainsanoğlu hep daha fazlasını istiyo işte
teşekkürler CSL o jantlar.. 600e almadık lastikli, kıymete binmiş buara 1400den aşağı yok ikinci el
linktekini de siyaha boyarsak komple ya da gunmetal biraz kurtarabilir diye düşünüyorum.. fiyatı çok makul çnkü
CSL bende de hastalık oldu 19una bayılıyorum halapastane de çankaya t.güneş taraflarında olsun diye bu kadar uzattık işi aslında pusudayız bekliyoruz
saolasınbenzin yakmıyo valla hiç.. LPGden memnun
teşekkürler![]()
şimdilik burdan sorıyım da iş ciddiye binince konu açıcam bu fotolarla sanırım sormak için![]()
jant deneme bir-kii
Ne kadar bastığımı görüp nası bu kadar basabileceğim hakkında fikir verirsiniz diye üst tarafını kesmedim 2. fotonun.. Benim arabam fabrikasyon M olduğu için zaten biraz daha basık diğerlerinden şimdi gider yay alırız aynı olur bu duruşla diye korkuyorum.. Sahibindende mesaj attım basıklığı güzel olanlara yay ne var diye "yay yok" falan demiş, millet hakkaten değişik
OEM 17 siyah - leylek
(şuan maddi anlamda en beğendiğim bu)
OEM 17 jant - basık..
OEM 17 Siyah - basık
Siyah CSL - leylek spec
Gri CSL - basık
Siyah CSL - basık (en sevdiğim bu oldu)
![]()
OEM 17 basik..CSL cok var, baydi artik, cok guzel dursa da, bu uzerindekiler zaten cok guzel bence
Izmit spec coilover
FK'nin E39 icin yok mudur yav? Almanya'dan Opeller icin falan baya getiriyorlar ucuza?
Bu arada Photoshop iscilikleri baya basarili, eline saglik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)