Maşallah mc te gördüm kafadan. Çok iyi duruyodu.
Printable View
Maşallah mc te gördüm kafadan. Çok iyi duruyodu.
maşallh kazasız belasız
çok çok güzel olmuş maşallah :)
maşallah nokta olmuş ;) farlar da çok hoş güle güle kullanın
Gelmiş fotolar :D Maşallah bayıldım valla çok şık olmuş.
maşallah çok güzel :)
masallah yakısıklı olmus
Maşallah güzel olmuş çok şık.
maşallah çokiyi olmuş:icon_tup:
maşallah araç gerçekten tam tadında olmuş:icon_tup:. fakat son fotodaki o ikinci egzosa bi anlam veremedim:icon_wack:beuj: görüntüyü bozmuş gibi.eger herhangi bir işlevi yoksa sökülmeli varsada gizlenmeli bence.
Ankara'ya gittiğimde çıkmacı bir arkadaşın dükkanda OPC tamponları görünce aklımdan geçmişti bu tür bir proje, maşallah beyaz renk ile bu şekilde bir uyum sağlıyacağını hiç beklemezdim doğrusu. Eksoz görüntüsü benimde gözüme takıldı, en kötü ihtimalle gizleyebilirsin çıkışı. :)
çookk çok iyi olmuş maşallah tek aynalarla işin kalmış, ben çok beğendim
kazasız belasız maşallaah opc orj jantları olsa daha iyi olur ;)
arkadaslar o solda duran egozs kesılmeden oncekı halı orjınalde soldaydı egzoz cıkısı opc tampon takınca mecburen ortadan ucgen cıkıs yaptık yanı o egzoz yok bıttı gitti :)
mc gitmem ama bp ye geldım gecen aksam bı clıo falan vardı sızmıydınız ? kusra bakmayın tanımıyrm kımseyı teskkur ederm ayrıca begendıgınız ıcın
teskkur ederm amin
teskkurler
teskkur ederim farlar sırıtyordu boyle hos oldu :)
teskkur ederim
teskkurler
teskkurler
teskkurler
teskkurler:)
asagıda fotograflı cevap verdım cok teskkur edıyorum ayrıca
beyaz olarak yurt dıısnda var arctic edition olarak gecıyor bnde aldıgım gunden berı resımlerıne bakıyordum sonunda hedefme ulastım
aynaları bılerek almadım set halınde alıcaktım da aynalar katlanmıyor dıyo vazgctım kırılr falan öküz kaynıyor ortalık :) sende corsa sattın bi yanyana gelemedık ya
usta ya bu ustundekı jantlar bile 3500 civarı opc almaya hiç gerek yok birde tr de 18 opc jantı yok o yuzden masrafada gerek yok :)
Maşallah kardeşim, dünyası değişmiş :)
maşallah dizel opc ye :)