Maşallah mc te gördüm kafadan. Çok iyi duruyodu.
Maşallah mc te gördüm kafadan. Çok iyi duruyodu.
enough ?
maşallh kazasız belasız
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
çok çok güzel olmuş maşallah![]()
masallah yakısıklı olmus
ome-R
maşallah araç gerçekten tam tadında olmuş. fakat son fotodaki o ikinci egzosa bi anlam veremedim
görüntüyü bozmuş gibi.eger herhangi bir işlevi yoksa sökülmeli varsada gizlenmeli bence.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Ankara'ya gittiğimde çıkmacı bir arkadaşın dükkanda OPC tamponları görünce aklımdan geçmişti bu tür bir proje, maşallah beyaz renk ile bu şekilde bir uyum sağlıyacağını hiç beklemezdim doğrusu. Eksoz görüntüsü benimde gözüme takıldı, en kötü ihtimalle gizleyebilirsin çıkışı.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
arkadaslar o solda duran egozs kesılmeden oncekı halı orjınalde soldaydı egzoz cıkısı opc tampon takınca mecburen ortadan ucgen cıkıs yaptık yanı o egzoz yok bıttı gitti![]()
mc gitmem ama bp ye geldım gecen aksam bı clıo falan vardı sızmıydınız ? kusra bakmayın tanımıyrm kımseyı teskkur ederm ayrıca begendıgınız ıcın
teskkur ederm amin
teskkurler
teskkur ederim farlar sırıtyordu boyle hos oldu
teskkur ederim
teskkurler
teskkurler
teskkurler
teskkurler
asagıda fotograflı cevap verdım cok teskkur edıyorum ayrıca
beyaz olarak yurt dıısnda var arctic edition olarak gecıyor bnde aldıgım gunden berı resımlerıne bakıyordum sonunda hedefme ulastım
aynaları bılerek almadım set halınde alıcaktım da aynalar katlanmıyor dıyo vazgctım kırılr falan öküz kaynıyor ortalıksende corsa sattın bi yanyana gelemedık ya
usta ya bu ustundekı jantlar bile 3500 civarı opc almaya hiç gerek yok birde tr de 18 opc jantı yok o yuzden masrafada gerek yok![]()
Maşallah kardeşim, dünyası değişmiş![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah dizel opc ye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)