Masallah, süper..
Printable View
Masallah, süper..
Bu 1. sayfada 13 tl olan audiyi 250+ yapmak birde arkadaşın dediği alt takım vs bize ne kadara mal olur?
hayırlı olsn masallah güzel araç..
ön tampon rüzgarlığının ne olduğunu anlamadım ama komple tampon bile değişse 200tlye çıkmaları var.. çok sorun değil.. onun dışında kapı ve bagaj kapağı tamir edilir ufak izler demiş..
ön amortisör ve rot kolu 400tl diyelim, arka üst denge kolu demiş ama parantez içinde porya da demiş, aynı şey değil :S eğer üst denge kolu demişse o iş biraz sakat :) bakmak lazım çünkü arka tarafın denge kolları bulunmuyor.. sadece burçları değişir, (daha yeni değiştiğim için bu konuyu ii biliyorm :) )
porya ise o bulunur.. sunroof olayı genelde bozuluyor :D bende de arızalı, 400tl civarı rakamlar istiyorlar genelde..
toplamda sanırım bi 2 milyarı bulur, eğer sorunları sadece bunlar ise çok iyi.. muhtemelen söylemediği bi 1-2 milyarı daha vardır :) ama hepsi yapıldığı zaman gayet güzel olur... yakın zamanda da bi motor açılır, piston, kollar flan değiştimi ooo ver elini GT30 :D
tamam işte dielim
bu modlamak için nekadar paramız kaçar?
bütün bunlardan sonra, eğer GT30 olucaksa biraz çok olur ama K04 olursa 3-4 milyara olur gibi.. 750tl egzoz + 300tl DV + 1000tl yazılım + 500tl intercooler + 1000tl K04 + 500tl benzin pompası , hemen hemen böyle bi liste olursa yeter gibi.. üstüne iyileştirme çalışmaları olarak enjektördür, meth injection kit v.b. şeyler yapılırsa daha bi güzel olur, kabaca 5 bin TL diyelim o zaman..
kazasız belasız inşallah
fransızdan sonra alman konforlu da gelmiştir gittiği kadar:D
ve Utku sonunda özüne döner...
hayırlı olsun
k04 e geçip 250+ güç alınmak isteniorsa enjektör kesin değişmeli diye düşünüyorum. Kaçlık enjektörler??
Birde verdiğin yazılım fiyatı vs çok değilmi?
evet çok kabaca fiyat yazdım :) yazılımın yanına ufak tefek işleri de eklersek o kadar tutar :)
270+ isteniyorsa enjektörde gerekir, 270 e kadar 4 bar regülatör ile kurtarır..
zaten K04 ile ancak 300 alınabilir.. (türkiyede genelde 300 alınamıyor mutlaka bir eksik olduğu için ama yurtdışında çok örneği var.. ayrıca yurtdışındakiler WHP cinsinden yazdığı için genelde gerçek güçten bahsediyorlar.. 300 dediğim gerçek güç değil.. WHP cinsinden 270 alınabilir max..)
mantıklı araç..hayırlı olsun
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin...
Gördük,kullandık,sevdik,hatta çok sevdik :D
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan utkucum.Allah kaza bela vermesin:)
Bu arada,turbo başka moruk ya..atmo gibi değil ;):D:D
a3 umuz cok guzel olcak :D hayırlı olsun yawrum zaten muhabbetten bhaberım vardı buraya da yazım dedım ,daha guzel fotolarını cekerız:)
bende zamanında a3 ü satıp saxo aldım şimdi tekrardan a3 a4 golf yada bora alıcam 1.8t
kardesım araban hayırlı olsun bende bakınıyırum sımdılerde a3 1.8t
yakarı falan nasıldır arabanın sonra ıncır ağacı dıkmeyelım ocağımıza:))::)
zevksizlik abidesi hks yi hemen sök düzgün bisi tak ukku :) time traildede sınır tanimam :)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin 1.8t güzel makine cok cılgın işler yapılabiliyor
Şafak'ın da dediği gibi, Bora 1.8T yok Türkiye'de...
Yakarı şehir içi 10 - 10.5 litre.. tamamen karışık kullanım.. zaman zaman trafiğe gir çık.. zaman zaman açık yol.. zaman zaman sakin git, zaman zaman gazla..
Emir, tamponun alt kısmı kesik, o yüzden şimdilik kalsın, tampona bi yama yapınca bi hal çaresine bakarız hks'nin.. ben muhtemelen stock son takarım hatta.. cadde spec :)
Çok güzel gözüküyor güle güle kullan ..
tebrikler utku bana da sattırıyorsun arabayı :)
Çok güzel araba , güle güle binin.
Bu a3 1.8t ler Türkiye'ye ilk geldiği senelerde, belkide ilk gelen partiden 97-98 çok yakın arkadaşım iç-dış s-line siyah bir tane almıştı. O arabayla çok fazla vakit geçirmiştik. O zamandan beri bende o arabayı aklımdan çıkartamadığım için sonunda bende s3 sahibi oldum. Sizede kazasız belasız günlerde keyifli gazlamalar dilerim.
Hayırlı olsun kazasız belasız , güzel araç
Teşekkürler cümleten :)
Uras hocam, mantıklısı da bu değil miydi :D
burdanda yazıyım hayırlı olsunumu kuzen bende harekete geçtim beraber yapalım şunları güzel güzel coiloverlarım hayırlı olsun =)
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
öncelikle hayırlı olsun bu motorların verebilceği güçler nelerdir ? birde stock olarak gücü ne acaba
Hayırlı olsun.Jantlar açmış..=)
standart gücü 150 hp.. egzoz ve yazılımla biniyorum, aşağı yukarı 200 hp..
k04 turbo ile, yani s3 / cupra turbosu ve yanında gereken değişiklikler ile (intercooler, enjektör, yazılım vs) sağlıklı 270 hp ler alınabiliyor..
Yazilim ne var uzerinde ?
Wimmer-rst
utku, arabanın gidişini de test ettik beğendik artık; kaç diyorsun en son :)