bende zamanında a3 ü satıp saxo aldım şimdi tekrardan a3 a4 golf yada bora alıcam 1.8t
kardesım araban hayırlı olsun bende bakınıyırum sımdılerde a3 1.8t
yakarı falan nasıldır arabanın sonra ıncır ağacı dıkmeyelım ocağımıza):
![]()
zevksizlik abidesi hks yi hemen sök düzgün bisi tak ukkutime traildede sınır tanimam
![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Şafak'ın da dediği gibi, Bora 1.8T yok Türkiye'de...
Yakarı şehir içi 10 - 10.5 litre.. tamamen karışık kullanım.. zaman zaman trafiğe gir çık.. zaman zaman açık yol.. zaman zaman sakin git, zaman zaman gazla..
Emir, tamponun alt kısmı kesik, o yüzden şimdilik kalsın, tampona bi yama yapınca bi hal çaresine bakarız hks'nin.. ben muhtemelen stock son takarım hatta.. cadde spec![]()
Çok güzel gözüküyor güle güle kullan ..
tebrikler utku bana da sattırıyorsun arabayı![]()
Çok güzel araba , güle güle binin.
Bu a3 1.8t ler Türkiye'ye ilk geldiği senelerde, belkide ilk gelen partiden 97-98 çok yakın arkadaşım iç-dış s-line siyah bir tane almıştı. O arabayla çok fazla vakit geçirmiştik. O zamandan beri bende o arabayı aklımdan çıkartamadığım için sonunda bende s3 sahibi oldum. Sizede kazasız belasız günlerde keyifli gazlamalar dilerim.
Ali Can Calis
burdanda yazıyım hayırlı olsunumu kuzen bende harekete geçtim beraber yapalım şunları güzel güzel coiloverlarım hayırlı olsun =)
öncelikle hayırlı olsun bu motorların verebilceği güçler nelerdir ? birde stock olarak gücü ne acaba
Hayırlı olsun.Jantlar açmış..=)
standart gücü 150 hp.. egzoz ve yazılımla biniyorum, aşağı yukarı 200 hp..
k04 turbo ile, yani s3 / cupra turbosu ve yanında gereken değişiklikler ile (intercooler, enjektör, yazılım vs) sağlıklı 270 hp ler alınabiliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)