bende zamanında a3 ü satıp saxo aldım şimdi tekrardan a3 a4 golf yada bora alıcam 1.8t
Printable View
bende zamanında a3 ü satıp saxo aldım şimdi tekrardan a3 a4 golf yada bora alıcam 1.8t
kardesım araban hayırlı olsun bende bakınıyırum sımdılerde a3 1.8t
yakarı falan nasıldır arabanın sonra ıncır ağacı dıkmeyelım ocağımıza:))::)
zevksizlik abidesi hks yi hemen sök düzgün bisi tak ukku :) time traildede sınır tanimam :)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin 1.8t güzel makine cok cılgın işler yapılabiliyor
Şafak'ın da dediği gibi, Bora 1.8T yok Türkiye'de...
Yakarı şehir içi 10 - 10.5 litre.. tamamen karışık kullanım.. zaman zaman trafiğe gir çık.. zaman zaman açık yol.. zaman zaman sakin git, zaman zaman gazla..
Emir, tamponun alt kısmı kesik, o yüzden şimdilik kalsın, tampona bi yama yapınca bi hal çaresine bakarız hks'nin.. ben muhtemelen stock son takarım hatta.. cadde spec :)
Çok güzel gözüküyor güle güle kullan ..
tebrikler utku bana da sattırıyorsun arabayı :)
Çok güzel araba , güle güle binin.
Bu a3 1.8t ler Türkiye'ye ilk geldiği senelerde, belkide ilk gelen partiden 97-98 çok yakın arkadaşım iç-dış s-line siyah bir tane almıştı. O arabayla çok fazla vakit geçirmiştik. O zamandan beri bende o arabayı aklımdan çıkartamadığım için sonunda bende s3 sahibi oldum. Sizede kazasız belasız günlerde keyifli gazlamalar dilerim.
Hayırlı olsun kazasız belasız , güzel araç
Teşekkürler cümleten :)
Uras hocam, mantıklısı da bu değil miydi :D
burdanda yazıyım hayırlı olsunumu kuzen bende harekete geçtim beraber yapalım şunları güzel güzel coiloverlarım hayırlı olsun =)
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
öncelikle hayırlı olsun bu motorların verebilceği güçler nelerdir ? birde stock olarak gücü ne acaba
Hayırlı olsun.Jantlar açmış..=)
standart gücü 150 hp.. egzoz ve yazılımla biniyorum, aşağı yukarı 200 hp..
k04 turbo ile, yani s3 / cupra turbosu ve yanında gereken değişiklikler ile (intercooler, enjektör, yazılım vs) sağlıklı 270 hp ler alınabiliyor..