teşekkür ederim.
Printable View
bu arabayı görunce direk aklıma benim eski araba gelio:)
en azından seninki kadar orjinaldi taaaki angaraya satılana kadar:D
http://img43.imageshack.us/img43/491/51415996.jpg
insandan insana değişiyor işde ben aldıgımda motoru acılmamıstı hiç hemde ayeks idi=)
neyse sen orjinal sakla orjinal parcalarla restoreye devam:icon_tup:
e30 325 ede öle binilir kusura bakmayında :)
sıfır çizmicek olan 316 alabilir kaynıyor piyasa...araca gelince maş dirençli duruyor..
Hocam arabanız çok temiz çok sade heralde yenimahalle demet taraflarında oturuyorsunuz görmüştüm aracınızı hep bu şekilde kalması dileğiyle
aslına bakılırsa yakıt ekonomisini göz önünde bulundurarak 3.18is arıyordum fakat sedan hastalığı var. 3.18is sedan e30 TÜRKİYE de sınırlı sayıda. birde bu merak sadece sıfır çizmek değil. bilmiyorum daha önce e30 kullandınız mı? ama kaputun altındaki 6 silindir ve 2500 cc motrun o tok sesi (hemde eksozsuz) insanı inanılmaz cezbediyor.
sitemizede üye bi dostumun 325 ini sürdüm...bu makinaların sesine sürmeyenlerde hasta :) ama dedigim gibi ilerde e30 alırsam yakmak için alırım...kalbimin bi köşesinde apaçilik var yalan yok...
arabaya maşallah ,keyfini çıkar :icon_tup: benimde bursada takip ettiğim en az seninki kadar sade bi 3,18 is var ,rengide aynı bi ara resimleri paylaşırım,alınca direk cörnim yapacam
BBS lerin parasını yuro olarak biriktirmeye başladım :D
masallah temiz arac kazasız inşallah
Maşallah her e30 sahibi sizin gibi sadık olsa arabasına
Rengini beğenmedim ama araba bayağı güzelmiş. Bu arada Ankara'da en çok çalınan araba muhtemelen E30'dur, benim bu kadar düzgün E30'um olsa asla hiçbir yere ne fotoğraf koyarım ne de adresimi yazarım.
Maşallah, cok orj. Duruyor kazasız belasız
e30 başka bi dünya. Mekanik her zaman iyidir
taş gibi duruyor maşallah orjinal kalması dileğiyle :icon_tup:
Çok çok güzel.
Özellikle e30 böyle bulmak yani mucize gibi.
güzelmiş arac allah kaza bela vermesın hiç görmedim canlı bende dikmen öveçler sokullu tarafındayım. E30'a bineni çakal zanneden çok kişi var adı çıkmış bi kere. keşke sizdeki gibi temiz sade olsa benimkide:)
allah kaza bela vermesin aracınız çok güzel,
ama pazar günü hipodromda bitane ff plaka e30 vardı aklım halen onda...!
BMW nin ürettiği en güzel 3 serisiydi bence e30 3.25 :) maalesef kullanıcıları bu kasanın imajını yerlere serdiler. bu 3.25 e bu orjinallikle kimsenin çakal arabası demeyeceğine eminim. ;) MAŞALLAH