çok iyi saklanmış gerçekten kazasız belasız![]()
bu arabayı görunce direk aklıma benim eski araba gelio
en azından seninki kadar orjinaldi taaaki angaraya satılana kadar
![]()
insandan insana değişiyor işde ben aldıgımda motoru acılmamıstı hiç hemde ayeks idi=)
neyse sen orjinal sakla orjinal parcalarla restoreye devam![]()
e30 325 ede öle binilir kusura bakmayında
sıfır çizmicek olan 316 alabilir kaynıyor piyasa...araca gelince maş dirençli duruyor..
Hocam arabanız çok temiz çok sade heralde yenimahalle demet taraflarında oturuyorsunuz görmüştüm aracınızı hep bu şekilde kalması dileğiyle
aslına bakılırsa yakıt ekonomisini göz önünde bulundurarak 3.18is arıyordum fakat sedan hastalığı var. 3.18is sedan e30 TÜRKİYE de sınırlı sayıda. birde bu merak sadece sıfır çizmek değil. bilmiyorum daha önce e30 kullandınız mı? ama kaputun altındaki 6 silindir ve 2500 cc motrun o tok sesi (hemde eksozsuz) insanı inanılmaz cezbediyor.
sitemizede üye bi dostumun 325 ini sürdüm...bu makinaların sesine sürmeyenlerde hastaama dedigim gibi ilerde e30 alırsam yakmak için alırım...kalbimin bi köşesinde apaçilik var yalan yok...
arabaya maşallah ,keyfini çıkarbenimde bursada takip ettiğim en az seninki kadar sade bi 3,18 is var ,rengide aynı bi ara resimleri paylaşırım,alınca direk cörnim yapacam
BBS lerin parasını yuro olarak biriktirmeye başladım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)