hızlı ama duramayanlardan bunlarda Maşallah bilindik araç almanda iyi olmuş kazasız belasız.
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr
tunerım maşallah kazasız belasız zamanla dahada güzelleşir
redlinemst Nickli Üyeden Alıntı hızlı ama duramayanlardan bunlarda Maşallah bilindik araç almanda iyi olmuş kazasız belasız. aynen Saolasın Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı tunerım maşallah kazasız belasız zamanla dahada güzelleşir Saolasın Melihim İnşallah ya zamanla dahada güzel olucak
çok pis parmak atarım
ramo si Nickli Üyeden Alıntı çok pis parmak atarım B.k borusundan filtrede yapsakmı
yok olm yapmam sonra vteclere kafa tutarsın maazallah
corolla117 Nickli Üyeden Alıntı aga virajda biraz fazla G oluşturucak ister istemez sarılır insan batu sen alışmıssındır kemalın yaynında G ye batu bu arada coil mi geliyo
ramo si Nickli Üyeden Alıntı yok olm yapmam sonra vteclere kafa tutarsın maazallah Hahahha fitenkler kardeşlerimiz ama neden olmasın
ae101 Nickli Üyeden Alıntı batu sen alışmıssındır kemalın yaynında G ye batu bu arada coil mi geliyo az bi zamanı kaldı kemalin yanında ben asfalt rallide gibi hissetmiştim kendimi gelibolu-eceabat yollarında cem
"lvl.performance"
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Hahahha fitenkler kardeşlerimiz ama neden olmasın tabi yaa
Az biraz bastık güzelde oldu memnunum şuan için
canlı canlı daha iyi...güzel oldu güzell...
SENSİN.
Masalllah..
pısssssmış kankaa bu
Ön ek artı bıraz daha basılırsa cook daha guzel...Maşallah allah kaza bela vermesın...
maşallah taner çok temiz aracın zamanla daha güzel olucaktır
faruuuuuuuuuuuuuuğğğğkk
"Wagen"thusiast
filtreli corolla.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı filtreli corolla. seninkine olmuyo diye kıskanma lütfen benim tombul tunerimin arabasını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları