maşallah kazasız belasız motoru çok mükemmel gözüküyor
Biraz bu konuyu yeni resimlerle update leyim.
Diskler hafiften biraz fazla hor kullanim gormus sanirim
Arabayi biraz da baska bir aracin gucu ile gezdiriyim hava alsin :P
2011 sezonu icin lastiklerim geldi
Yeni airbox design i
Fonksiyonel touring car splitter i vede sis fari deliklerine dikkat, disk sogutma borulari cekildi
Sogutma borulari/hortumu turuncu olanlar. Ucaklarda kullanilan silikon hortum kullanildi, isiya karsi en yuksek dayanililikta SCAT diye geciyor adi.
Ne yazikki basarisiz bir tuning denemesi, istedigim gibi tune yapmayinca hic yapmayalim oldu... SCT sertifikali tuner a bu sene yollancak araba
Gene romork ustunde, benzin deposu 45 dakkalik enduro yaristan sonra egzost in isisindan delindi...
Cift duvarli vede crash bar li custom 60-65L fuel cell
Vede arabanin shu andi son hali
![]()
Son işlemler çok güzel olmuş elinize sağlık.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Öncelikle söylemesem içimde kalır eviniz çok güzel![]()
Araca da maşallah.. Çok keyifle okudum konuyu..Allah kazasız belasız kullanmayı viraj yapmayı nasip etsin
![]()
çok güzel proje, kazasız belasız günlerde kullanın
edit: videoyu izledim oldukça başarılı![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Çok güzel olmuş, tork bandı da çok güzel, vites düşmeden rahat rahat ilerlenebiliyor pek çok viraj çıkışı.
Kazasız belasız![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Tesekkurler arkadaslar.
Tork u zaten en guzel yanlarindan biri bu motorun. Tork cizgisi direk dumduz![]()
disklere şaşırdım gercekten nasıl kırıldı öyle![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Yaris fren balatasi kullandigimdam diskler bayagi bir isiniyor, vede yeterince fren sogumasi olmadigi icin, pistten cikip arabayi park edince, disk in balatanin dokunmadigi kisimlar cabuk soguyor ama balata sicak kaldigindan diski catlatmaya baslatiyor. Bunu bir iki kez ust uste yapinca gordugun gibi gayet acik bir sekilde catlak buyuyor.
Her iki gun pist te $500 a disk almak biraz cebi yaktigindan arabaya fren sogutma borularini yaptik, simdilik cok sukur sorunu cozmus gibiyiz sanirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)