abi on numara olmus double filan yakıyor yani güle güle kullan dizel specccc![]()
melih hocam mükemmel gözüküyor herseyiyle farlar falan da mükemmel olmuş=)
belki ufak bir işlem jantlarin rengi konusunda gerçekleştirilebilir o kadar , olmasa da mükemmel , kurban kes bu arabaya=) , allah kazadan beladan korusun seni ve aracini..
Melih olm çok güzel olmuş,benim beyaza da bi el atalım ya![]()
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
masallah melıh kazasz belasız jantlardakı kırmızı serıtlerden kurtulmalısın bence hemen![]()
www.honda-tech.com
Abim muhteşem olmuş. Allah kaza bela vermesin. Sen arka tarafada el atarsın...
işte bu yaaaa işte buuuuuuuuuuuu![]()
çok beğendim
gördüğüm en güzel fiesta ama arkası boş kalmış bi stop ve arkaya 1-2 logo + bi tampon eki gibi bişey olsa yeter kazasız belasız abim![]()
ne demek kardeşim elimden geldiğince herzaman yardıma hazırım farlar harbiden 10 oldu fikir ve boyamayı ben yaptım dıe demıorum ama cıddı orjınal ve guzel oldu bide kandırıp jantları beyaza boyatabılseydım süper olcaktı ama kandıramadım![]()
farları beğenen diğer arkadaşlarada teşekkür ederim itina ile far boyanır![]()
Kankaaaa Masallah Tam Istedıgım Gıbı Oldu On Taraf Allahım Kotu Gozlerden Korusun Konustugumuz Islemlerıde Yapıp Hemen Gel =)=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)