bu yorumdan sonra verdiğim paraya hayatta acımam :D :D
Printable View
sağol kardeşim ama bu görüntüde lip'in rolü harbiden yüksek arabanın kaderi değişti ki çooooooooook büyük kıyak oldu senden bana paçalıklara gelince kanka ben onları sipariş ettim kanka takım olarak bide dedimya şimdi lip oem paçalıklarda oem olsun hani o ayrı o ayrı olsun istemedim kanka o yüzden USA'dan sipariş verdim bakalım gelince takıcaz inşallah kasislerde sorun olmaz :S
Kenan maşallah dün konvoy sonrası da canlı canlı gördüm jantlar nokta olmuş arabanın da maşallahı var
jantlar müthiş nazar değmesin
edit (on karakter) ....
çooooook güzeeeeel beeeeee ,ama tuzlu mu ne :D kazasız belasız diyim
Hayalimdeki jantlar muhteşem olmuş ;) geçen hafta florya Mc te canlı gördüm maşşallah allah kaza bela vermesin ;)
kenan bıraz parmaklamamız lazım :) beklıyodun hanı gelmemı :) hayırlı olsun bakalım kazasız belasız ama sen anladın :)
Harbiden nokta oldu abim taktığını söylediğinde 5 dk ya tükanda bitmiştim :D Maşallah Allah nazarlardan saklasın :)
Çok güzel durmuş yurt dışındaki araçlardaki farklılığı kamber ve basıklık sanırım ama her yönüyle bu araca çok güzel olmuş maşallah.
Güle güle kullan, mis gibi olmus ;)
Eksikler de tamamlanınca profesyonel bir cekim yaptır :)
çok begendim maşşallah güle güle kullan !!!
yaa aslında dediğin gibi arabayı tam anlamıyla istediğimiz gibi basamadık birde sadece jantla olucak iş değil hani ufak tefek dokunuşlarla dahada albenili olacaktır şimdi arabada üç parça var lip farlar birde jant yani 3 parça şeyle tamamen bi gözalıcılık beklemek yanlış olur hani hepimizinde bildiği gibi ufak detaylar çooook değiştiriyor arabayı şimdi daha ölçülü bastığımız ve diğer parçaları taktığı zaman sanırım o resimlerdeki havanın aynısını yakalayacağımıza inanıyorum
Maşaallah harika olmuş birkaç eksik görünüyor onlarda tamamlandımı çok çok güzel olur:)
tek rakıbım 34 nz 117 .......maşellllaaaa meşallaaaaa:D
sen nokta ol ben vırqül koymaya devamm.d:D:D:D:D:D:D
Son hali güzel olmuş kenan güle güle kullanmak nasib etsin Maşallah..
Gayet güzel olmuş.. Canlı dahada güzel..
Geçmiş olsun buarada.. Bahçelievler de iftar saatine yakın gördüm bi sıkıntı vardı sanırım..
Masallah cok yakismis papuclar:icon_tup:
Valla mükemmel olmuş emeğinize kesenize zevkinize sağlık ;)
Çok beğendiğim jantlar gayette nokta olmuş :)
Bu arada elimde Si yazısı var logo olarak direk sticker değil.
Honda civic si yazılarıda var arka için ve yanlar için doch vtec te var sticker olarak isterseniz pm atın konuşuruz.
Ürün tam olarak bu:http://www.cartype.com/pics/1604/ful...ivic_si_06.jpg
vay arkadaş mükemmel ötesi olmuş kocamann maşallah diyorum.tek hayalim bu jantları beyaz Ef de görmekti EG de çok yakışıyor.güle güle kullanın.ben bu janlarla kışın yola çıkmayı bırak sulu yoldan bile geçmem herhalde:D bu arada nokta değil 3 nokta olmuş (...)
Allah razı olsun kardeşim çok saol Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah güzel yorumlarınızdan dolayı gerçekten teşekkür ederim her zaman dediğim gibi kendi görüşüm önemli ama dışarıdan güzel tepkiler ladığım zaman yaptığım masraflar gözümde dahada azalıyor tekrar teşekkür ederim...
demekki neymiş peşine düşünce herşey oluyomuş TR'de yok diye vazgeçmemek lazımmış...
Maşallah kardeşim eline yüreğine sağlık aracın çok dirençli duruyor..
İşte bu ya.. Türkiyede kim yapar acaba diye bekliyodum, sonunda biri cıktı.. Masallah, kazasız belasız..
Teşekkürler....:)
aslında ilk sipariş ettiğimde şüpheliydim hani anlayan çok kişi varmıdır gibisinden çünkü anlamayana biraz boş gelio hani ne bilim başka jant alsaydın o paralara falan diyen oldu ama önemli olan anlayanların bakması anlamayanların yorumları zaten önemli değil zaten bayada anlayan insan mevcut yani CP-R'ı bilen çok az kişi var neticede ama ben yorumlardan gerçekten mutlu oldum teşekkürler...:)