Çok güzel durmuş yurt dışındaki araçlardaki farklılığı kamber ve basıklık sanırım ama her yönüyle bu araca çok güzel olmuş maşallah.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
yaa aslında dediğin gibi arabayı tam anlamıyla istediğimiz gibi basamadık birde sadece jantla olucak iş değil hani ufak tefek dokunuşlarla dahada albenili olacaktır şimdi arabada üç parça var lip farlar birde jant yani 3 parça şeyle tamamen bi gözalıcılık beklemek yanlış olur hani hepimizinde bildiği gibi ufak detaylar çooook değiştiriyor arabayı şimdi daha ölçülü bastığımız ve diğer parçaları taktığı zaman sanırım o resimlerdeki havanın aynısını yakalayacağımıza inanıyorum
Maşaallah harika olmuş birkaç eksik görünüyor onlarda tamamlandımı çok çok güzel olur![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Gayet güzel olmuş.. Canlı dahada güzel..
Geçmiş olsun buarada.. Bahçelievler de iftar saatine yakın gördüm bi sıkıntı vardı sanırım..
Valla mükemmel olmuş emeğinize kesenize zevkinize sağlık
Çok beğendiğim jantlar gayette nokta olmuş
Bu arada elimde Si yazısı var logo olarak direk sticker değil.
Honda civic si yazılarıda var arka için ve yanlar için doch vtec te var sticker olarak isterseniz pm atın konuşuruz.
Ürün tam olarak bu:![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
vay arkadaş mükemmel ötesi olmuş kocamann maşallah diyorum.tek hayalim bu jantları beyaz Ef de görmekti EG de çok yakışıyor.güle güle kullanın.ben bu janlarla kışın yola çıkmayı bırak sulu yoldan bile geçmem herhaldebu arada nokta değil 3 nokta olmuş (...)
Allah razı olsun kardeşim çok saol Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah güzel yorumlarınızdan dolayı gerçekten teşekkür ederim her zaman dediğim gibi kendi görüşüm önemli ama dışarıdan güzel tepkiler ladığım zaman yaptığım masraflar gözümde dahada azalıyor tekrar teşekkür ederim...
demekki neymiş peşine düşünce herşey oluyomuş TR'de yok diye vazgeçmemek lazımmış...
Maşallah kardeşim eline yüreğine sağlık aracın çok dirençli duruyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)