aynen aynen jantlar süperfoto ekliyorum hemen bu arada bitince bnmde gözüme kötü geldi ya çitaları sökücem ne renk yapsamki,?
aynen aynen jantlar süperfoto ekliyorum hemen bu arada bitince bnmde gözüme kötü geldi ya çitaları sökücem ne renk yapsamki,?
lo lo lo
beyaz yapıyım bari çitalarıda siyah çok kötü duruyor
Uploaded with ImageShack.us
lo lo lo
Araba komple beyaz olsun, yan çıtalar ve varsa arka tampon çıtaları pembe olsun, onun dışında her yeri beyaz. Yada mümkün mertebe beyaz-pembe-siyah kullanmaya çalışın, diğer renklere fazla kaymayın derim
. Hatta derimki öndeki panjuru alıp üstüne yapıştırmadan pembe folyo tutun, koyun bi güzel durabilir öylede. Artık tüm EK kasalar basma kalıp gibi oldu çünkü, yenilik şart
.
lo lo lo
Beşiktaş taraftarıysanız çıtalar , aynalar siyah olsa bence güzel bi görüntü çıkar ortaya![]()
Instagram: mutusgarage
başarılı:.
çok güzel olmuş bence ilk başta yadırgayanlar bu haline bidaha baksınlar yan çıtaları karbon veya siyah kaplasanız güzel olur kazasız belasız maşallah ....
birde böyle bakın ben siyah pek beğenmedim ama neyse madem aynalarla kapı koluda siyah olucak
lo lo lo
gençler şimdi bana çok çabuk cevap verirseniz sevinirim çünkü geri dönüşümü yokçitaları jantların renginde boyatmaya götürüyorum geri kalan ayna ve kapı kolllları siyah?
lo lo lo
çıta kapı kolları siyah
ayna ve jantlar pembe olsun
Sen burada sormakla büyük hata yaptın eflatuna kadar değişk fikir çıkar2lemde değil 10lamda kalırsın .
![]()
Instagram: mutusgarage
Maşallah şimdi daha güzel görünüyor. Yeşil yerleri pembe veya siyah yaparsanız çok daha iyi olur kanımca.Son olarak güzel bi jantla tam dadında olur.
![]()
çıtalrı aynaları
pembe yap
geri kalan komple beyaz olsun
teneke jantlarla uğrasma
direk bi takım jant al![]()
önden birazcık kazası var galiba aracın? on camurluk cıtalarıyla kapu cıtaları arasında barız sekılde bi farkmı var? Helekı sürücü tarafı yanı sol tarafın. Bence arac kaplanmadan onlar halledilseydı daha güzel olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)