walla sürttüm hemenevet trt in ordaki otopark
daha tam bitmedi app plakalırım gelicek karbon folyo bekliyorum bagaj için aynalar boyanıak siyaha ama fazla basmışım galiba arabayı biraz
![]()
walla sürttüm hemenevet trt in ordaki otopark
daha tam bitmedi app plakalırım gelicek karbon folyo bekliyorum bagaj için aynalar boyanıak siyaha ama fazla basmışım galiba arabayı biraz
![]()
lo lo lo
arac sızın zevk sizin ama olmamıs ya en azından madem arka bagaj pembe olucak plakanın orayıda kaplatın beyaz siyah pembe renk cumbusu olmus arka taraf
konuyu keşke daha önce okusaymışım yaahem hb ,hem renkli hem de bayan
süper
tebrik ediyorum sizi![]()
Bence bagaj kapağı karbon kaplama olmalı(yanlış sölemiş olabilirim) yinede güzel duruyor allah kaza bela vermesin
güzel olmus emegınıze saglık..
ne marka folyo kullanıyorsunuz?
kazasız belasız..
aracın satılık ılanını gordum hayırlı dıyorum..
ne kadara mal oluyor bu kaplama işi
arabayı kütahya tokilerde otoparkta gördüm yakından inceledim emeğinize sağlık.
bence guzel olmus
elestırımıı yapıyım![]()
komple beyaz olsa guzel bır beyaz jant ınce pembe cızgı olsa aynalar pembe olsa super olur![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
güzel mat bir jant olsa gerçekten nokta olur ben en çok kapı kolları ve yeşil çıtaları beğendim çok farklı ve güzel gözüküyor
yurt dışında yapan olunca ağzımızın suyu akıyor bence sizin çalışmanızda gayet güzel olmuş ama bunda aracın basıklığının etkisi çok fazla leylekken bende sevmemiştim
kazasız belasız sürüşler..
ben arabayu komple pembeye boyatacaktım; chiefkadir daha boyanmadan ziyadesi ile dalga geçti wazcaydım
araba çok renkli olmuş, çok enteresan maşallah![]()
ne oldu naptın nettin yeni fotolar yokmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)