Maşallah güzel olmuş :)
Printable View
Maşallah güzel olmuş :)
90 beygir araba zaten çok yavaş nerden kazansam diye uğraşıyorum şu anda 110 beygir fln bu gidişle koltukları fln sökücem zaten:P hoş bagajı boşaltsam zaten bi 40 beygir fln artıcak klasik bayan arabası işte:P:P:P:P çok yavaş hızlanması lazım biraz turbo iyi gelir die üdşünüyorum ben kullanabilirmym orası güzel bi soru ama bi deneyelim bakalı olmadı satar stock hızlı bi araba alırım:):) bu konuşmalarımı okuyan arkadaşlarım olursa bnmle çok dallga geçerler eminim bu zamna kadar hep derdim eski arabalarla neden uğraşıyosunuz diye demek ki çok büyük konuşmuşum:D:D 99 model arabayla neden bu kadar uğraşıyorum orasıda ayrı bi konuymuş galiba:)
bı bayan olarak bu arabayı böle yapabılmen cok guzel ve rengıde cok ıyı yanı beyenmemelerı kısısel turboda düşünıuyorusan bence yap derım
ya herkesin kendi fikri saygı duyarım beyenmek zorunda değil zaten kimse:) yapılan eleştirileri dikkate alıyorum kendi hoşuma gidenide bozmamak şartıyla tabi usulünce yapılmayan eleştirilerede cavaplarını veririm dediğim gibi güzellik göreceli bir kavramdır:):)
tşk ederim bencede yapalım gitsin:D olmadı ona tekrar orjinal motoru taktırabilirmyz?
yay ne var araçta? yazmamışsınız ısrarla :D
sol çamurluğun çıtasında bi anormallik var yapıştırılmış galiba ...port dışında güzel olmş..allah kaza bela vermesin
gereksiz bir uğraşma olmuş..
allah kaza bela wermesin reklam edin :)
emeğe saygı duyuyoum bi bayanın böle işlerle uğraştığı için de merakla izliyorum ama bi türlü oturtamadınız arabayı sürekli değişiklik içindesiniz....
maşallah iyi uğraşıorsunuz ama benim kanaatimcede fazla kurcalamamakta fayda var...
güzel bi jantla stickerlar da söküldüğü takdirde ideal olacak düşüncesiindeyim.
ha stock konusunda da madem 90 bg lik arabayı 110bg yaptınız bunun stock luğu nerde kaldı?
asıl uğraş bence cok ama cok guzel bızım gıbı al yuksek motorlu arbaa bın ee nerde bunun ruhu yok bence sen dusunduklerını uygula takarsın tabı hıc problem yolmaz turbo yapıcak paran varsa motora bısey olduğunda sökup 1.4 motoru alcak kadarda maddı durumun var elbettekı kendı dusuncelerının arkasında dur herzmn ;)