boya olsada fakretmezdi eminim:D buda öyle olucak tahminiimce ayda bir renk değişimi:D
Printable View
Son görüntüler ne alemde ?
Merakla bekliyoruz .
ön bitti merakla bekleyin:)
hadi bekliyoruz son halini :D :D
araç onun zevk onun para onun kırıcı olmayın beyler herkesin zevki ayrı fikrinizi daha usturuplu beyan eden hiç olmadı :heyoo:
emeğe saygı kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah
çok güzel oluyo bitince bence tr deki en iyi kaplamalı honda olcak maşallah bu tip hondaları görmek isteriz tr de.
tşk ederim:) ben ztaen herkesin fikrini almak için koydum buraya herkes çok beğendim bravo şak şak şak yapsın diye koymadım buraya:) tabiki her şekilde eleştiriye fikre açığım ama dediğiniz gibi uslüplu bi şekilde...
bitmek üzere bakalım bu arada bir arkadaşım turbo yaptır dedi sizce yapmalımıyım 2 lira civarı yaparsın vteclerle yürürsün dedi ne kadar doğru bilmem ama 2lira çok ucuzmuş en azından biraz daha hızlı gitsin:D 10 hb artsada yeter adı turbo olsun:P:P cuf ta yapcaksa tmmdır:P
2 bin ytl ile bitmez :)
ne bilim öyle dediler:D:D 2liraya oluyosa bırakıyım arabayı hemen 500de fazlkadan veriyim hemen yapsınlar nolcak:D:D atmosferik derken:D turbo ne kadar olur?
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz.
hayırlı olsun
bayanlar uyumu severler genelde kıyafetlerini renk olarak tamamlayıcı olarak seçerler bu arabadaki zıtlıktan yola çıkarak giyinimizi tahmin ediyorum aslında etmekte istemiyorum :)
zevkler ve renkler tartışılmazmış bu şekilde zevkli oluyosa puanım 10 emeğe saygı :D
hehe giyimimi görme evt bencede:D oda rengarenk:P mesela bugün üstümde rengarenk bi elbise var güllü güllü tam çingen işi:D ama yine uyumlu giyinirim yani:D bence arabadaki renkler birbiryle uyumlu ama:D biraz daha geniş bakmak lazım olaya:D
iyi bi turbo iyi manifold ve coller 2bini geçer ee kaldı dünya kdr parça :)
ya zaten 1 hafta sonra sıkılırım bundan ve trafikte sorun olur ruhsata pembe ve beyaz işleticem fatura öyle kesildi yani bunalrı şimdilik yaptım öylesine sonra sadece pembe ve beyaza dönücem:)
Jantlarıta http://www.google.com.tr/imgres?imgu...Disch:1&itbs=1 modelden alırsanız çok güzel olur, hele birde kol kısımlarını pembe çevresini beyazda yaparsanız vallahi hiç bişi demiyorum:)