ortalama kac mt2 gıdıyor hesapladınızmı?
Printable View
ortalama kac mt2 gıdıyor hesapladınızmı?
kasa güzel sunroof +10 artık jdm vtec görüntüsü gelsin bence
yine renk değiştirmiş bu hehe
iyi çalışmalar
Son hali berbat.
anladım anladım demek istediğinizi çok güzel olur gerçekten ama onu 1ay sonra fln yaparım:)
tşk ederim arkadaşlar az biraz dha değişiklik var araçta bugün kütahyaya gidicem arabaya bi bakıyım eminim değişikler yapıcam araçta gidince burdan şöyle yapın böyle yapın olmuyor bnde fotolardan takip ediyorum istediklerimi biraz daha değişiklik var bugün girememde yarın gün içinde koyarım fotoları ve yaptığım değişikleri:P
ayda bir giriyorm konuya her girdiğimde plaka aynı araba değişik allah yardım etsin :D :D
bide derlerdi bayanlar canı sıkılınca sacını boyatır :D yalanmıs artık arabasına renk değiştiren bayanlar var can sıkıntısından
:D
güzel araç maşallahh
birde ateş kırmızısı görseydik araßayı nasıl olurdu merak ettim :)
güzelmiş iyi duruyo araç biraralar kapı çıtaları yeşilken çok içimden nefret etmiştim valla yalan değil ama sadelik en güzeli bence suan hit :)
arac gercekten evrim geçirmiş sürekli :D :D ama konuyu takip ederken cok eğlendim kazasız belasız sürüsler dilerim herkesin zevki farklıdır :)
bu arabaya sureklı renk degısımı ıcın para bayılcagıma en kral jantı alır en guzel rengı boyar carbon spoıler carbon kaput alır guzelcene dergıye cıkmak ıcın koşuştururdum oyle gereksız seylerle hem rabaya cınayet edıysun hemde hıc hoş ve guzel gorunmuyr arabayı resmen katledıysun yazık
Dergıye cıkmak gıbı bır amacım yok ıstesem onumuzdekı sayıda arabamı gorursunuz emın olun ben arabamın bu halınden cok hoslanıyorm gerekırse hurdaya koyup yenısınıde alırım carbon spoıler ve kaputta bısı yokkı ben onları begenmıyorm aracı kapladıghım yerde karbonda kaplatırım jantlardanda memnunum sız arabanızı o sekılde yapın o zaman...